''Doğa Benim Herşeyim eTwinnig Projesi''

Kuruculuğunu Eda Şimşek ve Sibel Güler’in yaptığı ‘Doğa Benim Herşeyim eTwinnig Projesi, 10 Türk, 9 yabancı ortaktan oluşuyor.

''Doğa Benim Herşeyim eTwinnig Projesi''

Ortaklardan Sibel GÜLER, Hatice KİRMAN, Biricik SARI, Arife GENÇ, Ankara/Gölbaşı Toki Şehit Hakan Can Anaokulunda 4-5yaş grubu çocuklarla projeyi yürütmektedir. Proje kapsamında yapmış olduğu etkinliklerle çocukların aileleri ve diğer yaş grubu çocukların farklı şehirlerdeki okullardaki paydaşları ile proje hedeflerini gerçekleştirmeyi hedefliyor.

Projede amacımız. çocukların doğada geçirdikleri zamanı arttırarak doğaya ve yaşadıkları çevreye karşı duyarlılık kazandırmak, Ekolojik okuryazarlık beceresini geliştirerek, sürdürülebilir yaşam konusunda farkındalık oluşturmak. Doğaya karşı geliştirdiği  olumlu bağlar kurarak fiziksel, duygusal ve bilişsel gelişimlerini desteklemek, Yaratıcı düşüne becerilerini geliştirmek, Web2 araçlarını keşfedip, temel beceriler geliştirmek, Diğer Avrupa ülkelerinden edinecekleri arkadaşlarıyla etkileşimleri sonucu olumlu deneyimler edinmek. Günümüz Dünyasının en büyük ihtiyacı olan doğa sorunları ve çözümlerine farkındalık oluşturmak için çeşitli etkinliklerle okul ve okul dışı çalışmalar yapmak.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER