Devrimlerle sonuçlanmıştır

CHP Gölbaşı İlçe başkanı Ercan Şimşek, CHP’nin 34. Olağan Kurultayı’nın ardından bir teşekkür mesajı yayınladı.

Devrimlerle sonuçlanmıştır
 CHP Gölbaşı İlçe başkanı Ercan Şimşek, CHP’nin 34. Olağan Kurultayı’nın ardından bir teşekkür mesajı yayınladı.

Mesajında “Demokrasi ve değişim sloganı ile başladığımız kurultayımız, her yönüyle değişimin de ötesinde adeta devrimlerle sonuçlanmıştır” diyen Şimşek, “Delegeler özgür iradeleriyle aday olmuş, oy kullanmış, seçmiş ve seçilmiştir” dedi.

Şimşek mesajında şu ifadelere yer verdi:

 

17- 18 Temmuz tarihlerinde gerçekleştirmiş olduğumuz 34. Olağan Kurultayımıza göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederim. 

Demokrasi ve değişim sloganı ile başladığımız kurultayımız, her yönüyle değişimin de ötesinde adeta devrimlerle sonuçlanmıştır. Genel Başkanımız söz verdiği gibi önce parti içinden başlayan ve daha sonra tüm Türkiye’yi saracak olan demokratikleşme aşamalarından birini daha başarıyla gerçekleştirmiştir. Delegeler özgür iradeleriyle aday olmuş, oy kullanmış, seçmiş ve seçilmiştir.

Yaşanan kıyasıya rekabete rağmen barış ve kardeşliğin egemen olduğu kurultay, daha yaşanabilir bir Türkiye hayallerimiz için de umudumuzu arttırmıştır. Mevcut iktidarın toplumsal değişim ve gelişimleri geriye doğru işlettiği durumların farkında olma ve halkımıza fark ettirme girişimlerinin yanında, tüm bu sorunların analiz ve çözümleri de Genel Başkanımız tarafından açıkça ortaya konmuştur. Genel olarak demokrasi, özgürlükler arttırılarak, eğitime gerekli önem verilerek bilgiye, bilgi toplumuna ulaşmak ve insanımızın refah seviyesini yükseltmek hedef olarak katılımcılara anlatılmıştır.

 

Yani CHP Kurultayını özüne uygun bir şekilde gerçekleştirerek, seçtiği yöntemle üyelerin iradesini sandığa yansıtıp, seçilen yöneticileri ve verilen mesajlarıyla Türkiye’ye eğer daha demokratik bir yaşam, daha zengin bir ülke istiyorsak, tek adresin CHP olduğunu bir kez daha ve güçlü bir şekilde göstermiştir.

 

Ortaya çıkan tablonun tüm halkımıza hayırlı olması dileğiyle saygı ve sevgilerimi sunuyorum.

Güncelleme Tarihi: 19 Temmuz 2012, 15:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER