Dehalar ödüllendirildi

2011–2012 Eğitim-Öğretim yılında ilköğretim okul öğrencilerinin Matematik ve Fen Bilimleri alanında hazırladıkları projelerin dehaları, ödüllerini aldı.

Dehalar ödüllendirildi
HABER: MERVE ŞAHİN

2011–2012 Eğitim-Öğretim yılında ilköğretim okul öğrencilerinin Matematik ve Fen Bilimleri alanında hazırladıkları projelerin dehaları, ödüllerini aldı.
Gölbaşı Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Gölbaşı Bilim Şenliği ödül töreni Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilirken törene, Kaymakam Raşit Zengin, Garnizon Komutan Vekili Mehmet Kuşça, Belediye Başkan Vekili Murat Bölük, Emniyet Müdürü Cihangir Kaya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ümit Karabulut ve Şube Müdürleri, HEM Müdürü Oğuz Yücel ile Okul Müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.
BAŞARILARA HEP BİRLİKTE İMZA ATTIK
Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan ödül töreni programında açılış konuşmasını Ümit Karabulut yaptı. Milli Eğitim Müdürü Karabulut, “Gölbaşı İlçe Milli Eğitim olarak geçmiş yıllardan daha fazla başarıya hep birlikte imza attık. Geleceğin bilim adamlarını yetiştirmek amacıyla onları keşfetmek, bilimsel amaçlı yarışmalar düzenlemek, kendilerine güvenlerini artırmak amacıyla geliştirme araştırma birimimizce katkımız olmuştur. Yapılan etkinlikler Bu Benim Eserim, Engelsiz fikirler, Öğrenmek Elimde, Resim Şenliği, Çizgi İzleyen gibi çalışmalar sadece projelerimizin bazıları. Bu kadar projeye emek veren, katkı sağlayan okul müdürlerine, öğretmenler ve yavrularımıza teşekkür ederim” dedi.
Karabulut’un konuşmasının ardından TED Koleji müzik dinletisi katılımcıların beğenisine sunulurken, Projelerden Sorumlu Şube Müdürü İrfan Özüdoğru’da proje sunumlarını yaparak katılımcıları bilgilendirdi.
 
Bu Benim Eserim proje yarışmasında Bezirhane İlköğretim Okulu, Nesibe Aydın Okulları ve Taşpınar İlköğretim Okulu bölge finaline kalırken, proje sahiplerine ödüllerini Kaymakam Raşit Zengin, Garnizon Komutan Vekili Mehmet Kuşça ve Belediye Başkan Vekili Murat Bölük takdim etti.
Öğrenmek Elimde proje yarışmasında Ayşe Özbağı İlköğretim Okulu finale kalırken, Ankara birincisi ise Karaali YİBO oldu.
Engelsiz Fikirler dalında derece alan Sevgi Çiçeği İlköğretim Okulu’na ise belge ve ödülünü Prekons Müdürü Faruk Koçgazi takdim etti.
TÜBİTAK dalında Ahmet Alper Dinçer Lisesi dereceye girerken, Çizgi İzleyen proje yarışmasında ise Endüstri Meslek Lisesi derece aldı. Ödüllerini Şube Müdürü İrfan Özüdoğru takdim ederken derece alan öğrenciler tebrik etti.
Ayrıca yarışmalara 30 ve üzeri proje ile katılan okullarda ödül alırken, proje katılan tüm okul müdürlerine de katılım belgeleri sunuldu.

Güncelleme Tarihi: 02 Haziran 2012, 11:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER