CHP'den zehir zemberek Osman Karaaslan açıklaması

CHP İlçe Başkanı Bülent Elikesik, Ak Parti İlçe Başkanı Osman Karaaslan’ın partilerine yönelik kutlama eleştirilerine sert yanıt verdi.

CHP'den zehir zemberek Osman Karaaslan açıklaması
 CHP İlçe Başkanı Bülent Elikesik, Ak Parti İlçe Başkanı Osman Karaaslan’ın partilerine yönelik kutlama eleştirilerine sert yanıt verdi. Elikesik törenlere kravat ve ceketsiz gelen Karaaslan’a “Resmi törene protokol adabına aykırı kılık kıyafet yönetmeliğine uygunsuz gelerek Cumhuriyete ne kadar saygı duyduğunu göstermiştir.” Sözleriyle yüklendi.

CHP İlçe binasında bir basın toplantısı yapan Bülent Elikesik, Ak Parti İlçe Başkanı Osman Karaaslan’ın eleştirilerine sert sözlerle yanıt verdi. Karaaslan’ı samimiyetsizlikle ve halkın içinde olmamakla suçlayan Elikesik, Karaaslan’ın Fener alayında ortalarda olmadığını iddia ederken “Mensubu olduğunuz partinin belediyesini mi protesto ediyorsunuz?” diye konuştu.

img_6006.jpg

Elikesik basın toplantısında şu ifadeleri kullandı;

CHP’YE SATAŞARAK PRİM ELDE EDİYORLAR

Cumhuriyetin değerini ve önemini yeni anlayanlar kendi başarısızlıklarını yada metal yorgunluklarını CHP’ye sataşarak prim yapmak suretiyle çözmeye çalışıyorlar. CHP İlçe Örgütü olarak 29 Ekimi sadece CHP’lilerle değil, tüm yurttaşlarımızla başarı ile kutladık. Keşke Ak Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Osman Karaaslan Eymir’de düzenlemiş olduğumuz yürüyüşte olsaydı da oradaki coşkuyu görseydi.

HALKIN İÇİNDE DEĞİL! DURUMDA Bİ HABER

Halkımız kimin nerede ne kutlama yaptığını ve katılım gösterdiğini gayet iyi bilmektedir. Ancak sayın Ak Parti İlçe Başkanı halkın içinde olmadığından bu durumdan bi haber. Cumhuriyet günlük siyasetlere malzeme edilmeyecek kadar faziletli bir kurumdur. Bu cumhuriyet hepimizindir ve cumhuriyeti koruma ve yaşatma görevi de her daim bütün yurttaşlarımızın ortak görevidir.

img_6002.jpg

KARAASLAN’A KIYAFET GÖNDERMESİ

Karaaslan’ın kutlama törenlerindeki kravatsız ve takım elbisesiz fotoğraflarını gösteren Elikesik “Şimdi buradan Sayın Karaaslan’a sesleniyorum. Hükümetin ve iktidarın temsilcisi olarak kaymakamlığın düzenlediği resmi törene protokol adabına aykırı kılık kıyafet yönetmeliğine uygunsuz gelerek Cumhuriyete ne kadar saygı duyduğunu göstermiştir.” Dedi.

KENDİ PARTİLİN BİLE ELEŞTİRDİ

“Bunu söyleyenler bizler değil mensubu olduğunuz partinin üyeleridir. “ diye sözlerine devam eden Elikesik sosyal medyada Karaaslan’ın giyim tarzını eleştiren bir partilinin yorumunu okudu.

BELEDİYEYİ Mİ PROTESTO EDİYOR

Ayrıca bizim nereye katılacağımızı sorgulamadan önce kaymakamlığımızın ve mensubu olduğunuz partinin belediyesinin düzenlemiş olduğu Fener alayı yürüyüşünde ortalarda yoktunuz. Mensubu olduğunuz partinin belediyesini mi protesto ediyorsunuz. Yoksa halkın cumhuriyeti meydanlarda kutlamasını mı?

HALKIMIZ FARKINDA

Herkes şunu iyi bilmektedir ki bizler cumhuriyet değerlerinin farkını yeni anlayanlardan değiliz. Halkımız farkındadır ki; Cumhuriyeti sözde değil özde benimseyenlerdeniz. Resmi törenlerde kişisel menfaatlerimizi ön planda tutmadık. Halkımız ulusal bayramları kişisel menfaat çıkarına kutlayanları da çok iyi bilmektedir.

SAMİMİYETSİZ

İlçe başkanı olduğunuz partinin kadın folları başkanı , gençlik kolları başkanı atamızın huzurundayken siz teşkilat başkanı olarak kendi programınıza katılmanız samimiyetsizliğinizi de zaten göstermiş oldu.

Güncelleme Tarihi: 31 Ekim 2017, 18:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER