Bülent Elikesik; "Bizi inandık, sizde inanın"

CHP'nin 15 Ocak'ta yapılacak olan kongresine belediye meclis üyesi Bülent Elikesik'de başkan adaylığını düzenlediği basın toplantısı ile açıkladı...

Bülent Elikesik;

 "Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucu partisi, mihenk taşı, birleştirici gücü CHP için "Ben değil, biz" diyerek yola çıktık" diyerek konuşmasına başlayan Elikesik, konuşmasına şöyle devam etti; 

Önce Türkiye

"Kişisel kaygı ve kavgaların yer almadığı, sadece "Önce Türkiye" diyen Cumhuriyet Halk Partisi'ni olması gerektiği noktaya taşıyacak, böylece Türkiye'nin bağımsızlığı ve laikliğini koruyacak ve ebediyen sürdürecek bir mücade için yola çıktık" dedi. 

"Yolumuzda yarıştırmadan yürüyeceğiz"

Desteğini aldığımız her üyemizin de bizimle aynı duygu, düşünce ve umutları paylaştığı inancıyla yol çıktık. Bu anlamda alacağımız her kararda, atacağımız her adımda birlikte hareket etmek, ortak karar ve ortak aklın önde olması daima temel ilkemiz olacaktır. Yolumuzda bölmeden, ayrıştırmadan, ötekileştirmeden yürüyeceğiz.

"Devir sorumluluk devridir"

Yerelde ve genelde CHP'yi iktidara taşımak için CHP'liyim diyen herkesin kendini sorumlu tutarak, elini taşın altına koyma zamanıdır. Ülkenin nasıl bir karanlığa sürüklendiğini görmezden gelmek, sadece masa başlarında, sosyal paylaşım ağlarında, kahvehanelerde yada kafelerde eleştiriler yaparak siyaset yapma zamanı değildir. Devir sorumluluk alma devridir. 

"Çekişmeleri bir kenara bırakmalıyız"

Kendi içimizde ki çekişmeleri bir kenara bırakıp, ülke gerçeklerini görerek çözüm için gereken katkıyı sağlamak zamanıdır. Ekibimizle varız dediğimiz CHP Gölbaşı İlçe Başkanlığı ve yönetim sçeimi için hazırız. 

Oy kullansın kullanmasın, bizi desteklesin yada desteklemesin tüm üyelerimiz ile 15 Ocak'ta kongre salonunda birlikte olmak dileğiyle..

Biz inandık, siz de inanın...

Güncelleme Tarihi: 07 Ocak 2017, 23:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER