Bu ne rahatlık... Kaldırımlar nefessiz kaldı

Gölbaşı’nın yılardır çözülemeyen sorunları arasında yer alan kaldırım işgalinin önüne bir türlü geçilemedi. Gölbaşı’nın en işlek caddelerinde ki kaldırımlar adeta nefessiz kaldı.

Bu ne rahatlık... Kaldırımlar nefessiz kaldı
HABERİN GALERİSİ
Bu ne rahatlık

Bu ne rahatlık

HABER ÇİĞDEM ŞİRİN
Gölbaşı’nın yılardır çözülemeyen sorunları arasında yer alan kaldırım işgalinin önüne bir türlü geçilemedi. Gölbaşı’nın en işlek caddelerinde ki kaldırımlar adeta nefessiz kaldı. Bazı kaldırımlarda vatandaşlar yürümekte zorlanırken, birçok kaldırım ise artık esnafın himayesi altında.

Dükkânlarına mal yükleyenler, sattıkları ürünleri gelişigüzel kaldırımlarda sergileyenler kısacası vatandaşın hakkını gasp edenler...
‘Burası benim, kaldırımlar benim’ mantığıyla hareket eden esnaflara ‘Dur’ diyense yok. Kırk yılda bir göstermelik yapılan kontrollerin ötesine gidilemiyor.  Kesin ve caydırıcı yaptırımların olmaması esnafın işine yarıyor. Kaldırımlara sere serpe seriliyor. Mağdur olan ise yine vatandaş oluyor.  Yayalar, kaldırımda yürüyemedikleri için araç trafiğinin yoğun olduğu yollara çıkmak zorunda kalıyor.

İşgalde sınır tanımayan esnafların umursamazlığına yetkililerin yaptırım uygulamaması da eklenince  vatandaşlar çileden çıkıyor. Havaların ısınması ile birlikte kaldırımlara iyiden iyiye yayılan esnaflara artık birilerinin ‘Dur’ deme vakti geldi de geçiyor bile…

Güncelleme Tarihi: 02 Mayıs 2012, 15:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER