BİNLERCE GÖLBAŞILI CUMHUR İTTİFAKI İFTARINDA BULUŞTU

Cumhur İttifakı’nda yer alan partilerin ev sahipliğinde Cemal Gürsel Caddesi’nde gerçekleştirilen iftar yemeğine yaklaşık 10 bin Gölbaşılı vatandaş katıldı.

BİNLERCE GÖLBAŞILI CUMHUR İTTİFAKI İFTARINDA BULUŞTU

31 Mart Mahalli İdareler seçimine kısa bir süre kala Cumhur İttifakı’na yer alan partilerin davetiyle Gölbaşılılar iftar yemeğinde buluştu.  Seğmenler Mahallesi Muhtarlık yanı Cemal Gürsel Caddesi’ne kurulan onlarca sofrada Gölbaşılılar bir araya geldi.

Açık hava iftarına MHP Genel Başkan Yardımcıları Yaşar Yıldırım ve Mevlüt Karakaya, AK Parti Ankara Milletvekili Jülide Sarıeroğlu, MHP Ankara İl Başkanı Alparslan Doğan, Ülkü Ocakları Ankara İl Başkanı Ömer Şanlı, Gölbaşı Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Selim Akceylan, MHP Gölbaşı İlçe Başkanı Musa Şahin, Ülkü Ocakları Gölbaşı İlçe Başkanı Özer Polat, siyasi partilerin il ve ilçe yöneticileri, muhtarlar, basın mensupları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İftar yemeği öncesi semazenler sahne alırken, Kuran-ı Kerim okundu ve ilahiler seslendirildi.  Ezanın okunmasıyla caddeye kurulan masalarda binlerce kişi birlikte orucunu açtı.

İlçe başkanlarından Ramazan Şimşek’e destek

İftar programında konuşan AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Selim Akceylan “Bugün Gölbaşı başka güzel. Son 5 yılda Ramazan Başkanımızla mücadele ettik. Allah nasip ederse çalışmaya mücadele etmeye devam edeceğiz. Gölbaşı’nda Cumhur İttifakı’nın adayı Ramazan Şimşek’tir. Ak Partilinin yeri Ramazan başkanımızın yanıdır.” dedi.

MHP Gölbaşı İlçe Başkanı Musa Şahin “Ülkücülük sadece Milliyetçi Hareket Partisi’nde olur. Başka bir yerde ülkücü olmaz. Bilge liderimiz Devlet Bahçeli beyefendinin Gölbaşı’ndaki tek adayı Ramazan Şimşek, Ankara’daki tek adayı da Turgut Altınok’tur.” diye konuştu.

“Gölbaşılı hemşehrilerimi kutluyorum”

Sözlerine “Gölbaşı kararını vermiş” ifadeleriyle başlayan MHP Ankara İl Başkanı Alparslan Doğan “Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin sizlere selamını getirdim. Gölbaşılı hemşehrilerimi kutluyorum, Gerçek bir belediyeci olan belediye başkanımız Ramazan Şimşek’e sahip çıktığı için. Ramazan Şimşek başkana ve Turgut Altınok başkanımıza sahip çıkalım” şeklinde konuştu.

“Bize düşen oyunu bozmaktır”

“31 Mart akşamı zaferle hep birlikte buralarda olalım” diyen MHP Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Yıldırım da “Bir oyun var. Bu oyunu da hep beraber bozacağız. Ankara’yı Türkiye’nin tüm il ve ilçelerini Cumhur İttifakı olarak kazanacağız. Bize düşen oyunu bozmaktır.” dedi.

“31 Mart’tan sonra hep birlikte yol yürüyeceğiz”

AK Parti Ankara Milletvekili Jülide Sarıeroğlu “ Caddeler, sokaklar konuşuyor, Ankara, Gölbaşı 25 ilçemiz Cumhur İttifakı diyor. İnşallah oyunları, tuzakları hep birlikte bozacağız. Ramazan Şimşek’i güçlü bir şekilde seçeceğinize inanıyoruz. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkan Devlet Bahçeli Ramazan Şimşek’in elini havaya kaldırılmıştır. Bizde 31 Mart’tan sonra hep birlikte yol yürüyeceğiz.” İfadelerini kullandı.

“Gölbaşı’nı Çankaya yapma oyunu bozacağız”

MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya “İnşallah 31 Mart’ta Gölbaşı üzerinden oynanan, Gölbaşı’nı ikinci Çankaya yapma oyununu hep birlikte bozacağız” diye konuştu.

“Bir evladınız olarak bu istikrarın devam etmesini istiyorum”

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, vatandaşlardan destek isterken şunları söyledi:

“Göreve geldiğimiz ilk gün ayırmadan ayrıştırmadan, canla başla siz değerli hemşehrilerim için gecemi gündüzüme kattım çalıştım. Bir görevim, bir sorumluluğum vardı. Burada çalışmam gereken 150 bin kişilik ailem vardı. Bu 150 bin kişilik ailemin huzuru için, mutluluğu için, sağlığı için, geleceği için var gücümle çalıştım. Çalışmak içinde bu gücü sizlerden aldım. Çalıştım, bundan çok mutluyum, gururluyum, huzurluyum, vicdanım çok rahat. Hiçbirinizin kafasını öne eğdirmedim. Gencimizin, yaşlımızın, öğrencimizin, esnafımızın, çiftçimizin, hastalarımızın yanında olduk. Cumhur İttifakı’nın gücüyle Gölbaşı’nı yaşanabilir bir hale getirdik. Gölbaşımızın kapılarını dünyaya açtık. Gölbaşı Belediyesi olarak Ankara’da Türkiye’de dünyada ilkleri yaptık. Gölbaşı’nda daha yapacak çok işimiz var. Onun için Gölbaşı’nda istikrarın devam etmesi gerekiyor. Bu yüzden belediye başkanınız olarak, bir kardeşiniz olarak, bir evladınız olarak bu istikrarın devam etmesini istiyorum. Bu ülke için, bu vatan için, bu bayrak için sizden destek istiyorum.

Seçimlere iki gün kaldı. Bu iki günü iyi değerlendirmemiz gerekiyor. Gölbaşı’ndaki oyunlara izin vermeyin. Birisi hırsına kapılmış, birisi Gölbaşı’nın menfaatini hiç düşünmemiş. Bunların amacı gayesi çocuklarımız, gençlerimiz, yaşlılarımız, Gölbaşı halkı değil. Amaçları çok farklı. O yüzden şu iki gün içinde gecemizi gündüzümüze katıp, tekrardan Gölbaşı Belediyesi’ni kazanılması gerekiyor.”

İftar programı yapılan duaların ardından sona erdi.

Ahmet Sultan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER