Behsat Aydemir'den bayram mesajı

Gölbaşı Kırıkkaleliler Dernek Başkanı Behsat Aydemir, Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Behsat Aydemir'den bayram mesajı
 Gölbaşı Kırıkkaleliler Dernek Başkanı Behsat Aydemir, Kurban Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.


Aydemir, yayınladığı mesajda,

“Bayramlar toplumsal birliği sağlayan değerlerin hatırlandığı, güzelliklerin ve iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı, insanlar arasında karşılıklı sevgi ve saygının geliştiği, dostluk ve kardeşlik duygu ve hislerinin güçlendiği ve insan olmanın güzelliğinin daha yoğun hissedildiği günlerdir. Dini bayramlarımız birlik ve beraberliğimizin en önemli göstergesidir.

Ülkemiz üzerinde oynanan oyunlar yüzünden son günlerde sıkıntılı bir süreçten geçtiğimizi ve idrak edecek olduğumuz Kurban Bayramı’nın ülkemizde huzura, kardeşliğe ve barışa vesile olmasını diliyorum. Bayramlar inancı, ibadeti, tarihi, kültürü ve medeniyeti bir sevinç atmosferinde buluşturarak bizleri istikbale taşıyan ve tarih sahnesinde biz Müslümanlara süreklilik kazandıran müstesna zaman dilimleridir. Bu rahmet pınarı, dünyayı kana bulayan ve ateşe atan her türlü ayrımcılığın, ötekileştirmenin, insanlığın büyük çoğunluğunu açlığa mahkûm eden ve yoksullaştıran iradelerin, vahşet, zulüm ve haksızlıkların pekâlâ mağlup edilebileceğinin en güzel göstergesidir.

Milletçe, hiçbir ayrım gözetmeksizin birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularına her zamankinden daha çok ihtiyaç duyduğumuz bir dönemden geçiyoruz. Bu süreçte birbirimize daha çok kenetlenmeli ve kucaklaşmalıyız. Bayramlar; kırgınlıkların unutulduğu, küskünlerin barıştığı ve içtenlikle kucaklaştığı değerli zamanlardır. Kurban Bayramı da ülkemizde hoşgörünün, kardeşliğin, huzur ve barışın yeniden tesis edildiği günlere, milletimizin her ferdinin sağlığa ve mutluluğuna vesile olmalı.

Bu duygu ve düşüncelerle ülkemizin, milletimizin, gönül coğrafyamızın, Tüm Gölbaşılı ve Kırıkkaleli  hemşehrilerimin ve İslâm âleminin mübarek Kurban Bayramı’nı canı gönülden tebrik ediyor; bayramın ülkemize, milletimize ve bütün insanlığa huzur, barış, adalet ve Merhamet getirmesini Yüce Rabbim’den niyaz ediyorum” 

Güncelleme Tarihi: 23 Eylül 2015, 04:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER