BD Ocakbaşı açıldı

Damak tadına önem verenlerin yeni buluşma adresi BD Ocakbaşı olacak.

BD Ocakbaşı açıldı
Damak tadına önem verenlerin yeni buluşma adresi BD Ocakbaşı olacak.

BD Ocakbaşı, Van kahvaltısı ve kendin pişir kendin ye hizmetleriyle Gölbaşı Shell benzinlik içerisinde hizmete açıldı.

İşletmeciliği İlkay Demir'e ait Mogan Gölü manzaralı Ocakbaşı Et Mangal Restaurant'ın açılışı gerçekleşti.

AÇILIŞA SİYASETÇİ AKINI

Mehteran takımlı açılışa AK Parti Bingöl Milletvekili Feyzi Berdibek, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun,  MHP Ordu Milletvekili Cemal EnginyurtAK Parti Ordu Milletvekili Dr. Şenel Yediyıldız, Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Aybastı Belediye Başkanı İzzet Gündoğar, Gölbaşı Koruma, Geliştirme ve Turizm Derneği (GÖL-DER) Başkanı Gürsel Demirci ve çok sayıda vatandaş katıldı.

'GURURLUYUM'

Gölbaşı'na böyle bir tesisi açmanın gururunu yaşadığını belirten işletme sahibi İlkay Demir, açılışa katılan herkese teşekkür etti.

'TÜM YATIRIMLARIN ARKASINDAYIZ'

İşletmenin önce işletme sahibi sonra Gölbaşı için hayırlı olması temennisinden bulunan Başkan Duruay, “Ülkemizin zor zamanında yapılan bu tür yatırımların sonuna kadar arkasındayız. İnşallah seneye gölümüz temizlendiği zaman çok güzel bir manzaraya sahip olur” dedi.

'İNŞALLAH BU SAYILAR ARTAR'

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun ise “Bir hemşehrimizin burada ekonomik faaliyet içerisinde olmasından dolayı kendisini kutluyorum. İnşallah bu tür işletmelerin sayısı artar Aybastı'nın da hayvancılığına katkı sağlar” dedi.

AK Parti Bingöl Milletvekili Feyzi Berdibek,  MHP Ordu Milletvekili Cemal EnginyurtAK Parti Ordu Milletvekili Dr. Şenel Yediyıldız, işletmenin, işletme sahibi İlkay Demir ve ailesine hayırlı olması dileklerinde bulundular.

'HAYIRLI UĞURLU OLSUN'

Aybastı Belediye Başkanı İzzet Gündoğar ise konuşmasında “Burada tadacağınız et Aybastı Perşembe arasından gelecek bu işletme Ankaramıza, Gölbaşımıza, işletme sahibi İlkay bey ve ailesine hayırlı olsun” dedi.

Konuşmaların ardından protokol, açılış kurdelesini kesti. Açılışta çesitli ikramlarda bulunuldu.









Güncelleme Tarihi: 20 Ekim 2018, 00:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER