BAYBURT BUĞDAYLI (DANZUT) köyü olağan genel kurulunda Cengiz Gülhan dönemi

BAYBURT BUĞDAYLI (DANZUT) köyü olağan genel kurulunda Cengiz Gülhan dönemi

BAYBURT BUĞDAYLI (DANZUT) köyü olağan genel kurulunda Cengiz Gülhan dönemi

Ankara'da yaşayan Bayburt Buğdaylı köyü vatandaşlarının kurduğu Bayburt Buğdaylı (DANZUT) Köy Derneği, genel kurul toplantısını gerçekleştirerek yeni başkanını seçti. Derneğin yeni başkanı olarak Cengiz Gülhan göreve başladı. Ayrıca Nuh Kaymak, Aslan Gülhan, Hacı Bayram Kurt ve İsa Durgut da yönetim kurulu üyeleri olarak seçildiler.

Bayburt Merkeze bağlı BUĞDAYLI köyü Derneği'nde gerçekleşen genel kurul toplantısı, köy sakinlerinin ve üyelerin yoğun katılımıyla gerçekleştirildi. Toplantının açılışında mevcut dernek başkanı, derneğin faaliyetleri hakkında bir sunum gerçekleştirdi ve elde edilen başarıları paylaştı.

Genel kurulun en önemli gündem maddesi, yeni dernek başkanının seçimi idi. Üyeler, açık oylama ile yeni başkanlarını belirlemek için oy kullandılar. Oylama sonucunda Cengiz Gülhan, Bayburt Buğdaylı (DANZUT) Köy Derneği'nin yeni başkanı olarak seçildi.

Cengiz Gülhan, yaptığı açıklamada, dernek çalışmalarını daha da ileriye taşıyacaklarını ve köy sakinlerinin ihtiyaçlarına yönelik projeler üreteceklerini belirtti. Ayrıca, dernek olarak birlik ve beraberlik içinde hareket edeceklerini ve köylerinin kalkınması için ellerinden geleni yapacaklarını vurguladı.

Yönetim kurulu üyeleri de genel kurulda seçildi. Nuh Kaymak, Aslan Gülhan, Hacı Bayram Kurt ve İsa Durgut, Cengiz Gülhan'ın liderliğinde dernek yönetiminde aktif rol alacaklar. Denetim Kurulu da şu isimlerden oluştu; İsmail Gülhan, Yavuz Kaymak ve Ahmet Kurt.

Bayburt Buğdaylı (DANZUT) Köy Derneği, Gölbaşı’nda yaşayan köy sakinlerinin bir araya gelerek dayanışmayı güçlendirmeyi, sosyal ve kültürel etkinlikler düzenlemeyi ve köylerinin kalkınmasına katkıda bulunmayı hedefleyen bir platform olarak faaliyetlerini sürdürecek.

22bc64ec-80e5-43d8-8ec1-6bad44f8e0ca-1.jpg

Güncelleme Tarihi: 19 Haziran 2023, 20:46

YAKUP KARAGÖZ

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER