Başkan Şimşek'ten işçiye zam müjdesi

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek’ten işçiye, memura ve sözleşmeli personele müjdeli haber geldi. Başkan Şimşek, Gölbaşı Belediyesi’nde en düşük işçi maaşının 3325 lira olduğunu açıkladı.

Başkan Şimşek'ten işçiye zam müjdesi

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek’ten işçiye, memura ve sözleşmeli personele müjdeli haber geldi. Başkan Şimşek, Gölbaşı Belediyesi’nde en düşük işçi maaşının 3325 lira olduğunu açıkladı.

MEMURA SOSYAL DENGE TAZMİNATI MÜJDESİ

Yerel basın mensuplarıyla bir araya gelen Başkan Şimşek, 2021 yılında Gölbaşı Belediyesi’nde görev yapan en düşük işçi maaşının 3 bin 325 lira olduğunu açıklarken, belediyede görev yapan memurlara verilecek olan Sosyal Denge Tazminatı’nın en yüksek orandan %100 şeklinde ödeneceği müjdesini verdi.

ANKARA BÜYÜKŞEHİR’İN BİLE ÜZERİNE ÇIKTI

Başkan Şimşek’in yaptığı düzenlemeyle ABB’nin açıkladığı en düşük rakam olan 3 bin 100 liranın da üzerine çıkılmış oldu.

EN DÜŞÜK İŞÇİ MAAŞI 3 BİN 325 LİRA OLDU

2019 yerel seçimlerinde Gölbaşı Belediyesi personeline maaş düzenlemesi için söz verdiğini ifade eden Başkan Şimşek, “İşçi maaşları daha önceki dönemde düşüktü. Seçim sürecinde işçilerimizle yaptığımız görüşmelerde maaşlarda iyileştirme sözü vermiştik. Biz bugüne kadar verdiğimiz sözlerimizi hep tuttuk. İşçilerimize de verdiğimiz sözü tutuyoruz. Ve Gölbaşı Belediyesi’nde görev yapan personelimizin en düşük maaşın 3 bin 325 olmasına karar verdik. “ dedi.

13-003.jpg

KHK’LI BELEDİYE PERSONELİNE BİR MÜJDE DAHA

Bu rakamın ilçe belediyeleri arasında Türkiye’de işçilere verilen en büyük oranlardan biri olduğuna da dikkat çeken Başkan Şimşek, KHK nedeniyle zam alamayan personele de ek bir müjde daha verdi. Şimşek, KHK’lı belediye personellerine yasa gereği istediklerini oranda zam veremediklerini söylerken, KHK’lı personellerin 6 aylık geriye dönük zammı da alacaklarını açıkladı.

İŞÇİMİZİN MEMURUMUZUN YANINDA OLDUĞUNU GÖSTERDİK

Gölbaşı Belediye Başkanı olarak işçilerini bir personel olarak görmediğinin altını çizen Şimşek “Biz İşçilerimiz ile bir aile gibiyiz. Onlarla birlikte biz büyük bir aileyiz. Yaptığımız bu düzenleme ile işçilerimizin memurlarımızı yanında olduğumuzu gösterdik.  “ diye konuştu.

12-002.jpg

ÇALIŞANIN EMEĞİNİ ÇALIŞMAYANIN GEREĞİNİ YAPARIZ

Başkan Şimşek sözlerini şöyle sürdürdü;

“Ben bu yapılan düzenlemenin hayırlara vesile olmasını diliyor; tüm işçilerimize, çalışanlarımıza aileleri ve sevdikleriyle birlikte sağlıklı, mutlu ve huzurlu yıllar geçirmelerini temenni ediyorum. Hep birlikte Gölbaşımız için gönül bağıyla çalışmaya devam edeceğiz. Çalışanlarımızın hakları konusunda göreve geldiğimiz ilk günden itibaren her zaman hakkaniyetli olduk. Yapılan bu düzenleme ile de bir kez daha çalışanlarımızın yanında olduğumuzu gösterdiğimizi düşünüyorum. Biz bir aileyiz bunu tekrar hatırlatıyorum ama çalışanın emeğini, çalışmayanın da gereğini yaparız. Personelimize hayırlı uğurlu olsun”

YAKUP KARAGÖZ

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER