Başkan Duruay’dan Tıp Bayramı Mesajı

Başkan Duruay’dan Tıp Bayramı Mesajı

Başkan Duruay’dan Tıp Bayramı Mesajı
Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutlayarak, çalışmalarında başarılar diledi.



Belediye Başkanı Fatih Duruay, “İnsanımızın her daim ihtiyaç duyduğu en temel hizmet alanlarından biri de sağlıktır. Sağlıklı hayat, insanların vazgeçemeyeceği temel bir hak, kaliteli bir sağlık sistemi, nitelikli bir toplumun en önemli şartıdır.


Sağlık hizmetlerine yönelik yatırımları arttırarak, sağlık hizmetleri kalitesini yükseltmek, bütün vatandaşlarımızın eşit koşullarda hizmetlerden yararlanmalarını sağlamak temel hedeflerimizdendir” ifadelerini kullandı.


Başkan Duruay yayımladığı mesajını ise şöyle sürdürdü:


“Gölbaşı Belediyesi, üzerine düşen görevi yaparak, gerekli desteği her zaman vermeye hazırdır. Önce insan anlayışının benimsendiği günümüzde, herkesin kaliteli sağlık hizmetlerinden yararlanması için gece gündüz demeden her yerde, her koşulda büyük bir özveri ve heyecanla görev yaparak kendisini insana hizmete adayan doktorlarımızın ve sağlık personellerimizin 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutluyorum. Sağlıklı bir toplum dileğiyle doktorlarımıza, hemşirelerimize, ebelerimize ve bütün sağlık çalışanlarımıza başarılar diliyorum.”

Güncelleme Tarihi: 14 Mart 2015, 10:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER