Başkan Duruay'dan Regaip Kandili mesajı

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, yayınladığı bir mesajla Regaip Kandili’nin tüm İslam alemine mübarek olmasını diledi.

Başkan Duruay'dan Regaip Kandili mesajı

 Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Yayınladığı mesajda bayram ve kandillerin önemine de değinen Başkan Fatih Duruay, şunları söyledi;

 

“Bayramlar ve kandiller, kalplerimizi sevgiyle dolduran, birbirimize hoşgörülü ve saygılı olmamız gerektiğini bizlere hatırlatan, kardeşlik, arkadaşlık, yardımlaşma gibi duygularımızı arttıran ve biz kullarını Allah (c.c)’a yakınlaştıran günlerdir.

 

“HAYIRLAR GETİRMESİNİ DİLİYORUM”

Mübarek Üç Aylar’a girdiğimiz şu günlerde mutluluğunu yaşadığımız Ramazan Ayı’nın müjdecisi olan Regaip Kandili’nin bereketinin tüm İslam aleminin üzerine olmasını diliyorum. Ruhumuzu aydınlatan ve gönüllerimizi imanla dolduran bu hayırlı gecede; dargın ve küslerin barışmasını, muhabbet ve sohbetlerin artmasını, edilen duaların kabul olmasını Yüce Allah (c.c)’tan niyaz ediyorum.

 

Mübarek Regaip Kandili’ni tüm İslam alemine ve milletimize hayırlar getirmesini temenni ederek, en içten dileklerimle kutluyorum.”

Güncelleme Tarihi: 07 Mart 2019, 11:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER