Başkan Duruay'a Hasvak'tan Teşekkür Plaketi

Başkan Duruay'a Hasvak'tan Teşekkür Plaketi

 Başkan Duruay'a Hasvak'tan Teşekkür Plaketi
 Başkan Duruay'a Hasvak'tan Teşekkür Plaketi

Türkiye Devlet Hastaneleri ve Hastalara Yardım Vakfı (HASVAK)  gençlik kolları hafta sonunda düzenlediği kahvaltı programında Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay’a teşekkür plaketi verdi.

Türkiye Devlet Hastaneleri ve Hastalara Yardım Vakfı (HASVAK)  gençlik kolları Gölbaşı Sahil Parkı çay bahçesinde kahvaltı programı düzenledi. Düzenlenen Kahvaltıya Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, HASVAK Genel Başkanı Engin Öztürk, Beni Affet Dizisi oyuncuları ve (HASVAK)  gençlik kolları katıldı. Kahvaltıda HASVAK’ın faaliyetleri, vakfın amaçları, başarıları ve bugüne kadar önemli başarılara nasıl gelindiği ele alındı.

Başkan Duruay’a Teşekkür Plaketi

Türkiye Devlet Hastaneleri ve Hastalara Yardım Vakfı (HASVAK) Genel Başkanı Engin Öztürk tarafından Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay’a bu zamana kadar Hasvak’a yapmış olduğu desteklerinden dolayı teşekkür plaketi verildi. Başkan Fatih Duruay’a plaketini veren Engin Öztürk , "Gölbaşı Belediye Başkanımız sayın Fatih Duruay HASVAK'a candan gönüllü olarak çok değerler kattı. Belediye Başkanımızın bundan sonraki dönemde de çok başarılı hizmetlere imza atacağına inanıyorum" dedi. Başkan Duruay ise HASVAK birçok başarılı işe imza atarak gerçekten vakıf olma bilinci ile hizmet yapan bir kuruluştur. İlçemizde bir çok hizmetlerde bulunarak Gölbaşımıza ilk devlet hastanemizi hizmete açtı. Hasvak’a Gölbaşı’na yapmış olduğu hizmetlerden dolayı ve beni bu plakete layık gördüklerinden dolayı HASVAK Başkanı Engin Öztürk’e teşekkür ediyorum. " diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 28 Aralık 2015, 10:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER