Basını bir tek hatırlayan o oldu

Basını bir tek hatırlayan o oldu

Basını bir tek hatırlayan o oldu
Makedonya’nın Ohri şehrinde 22-26 Mayıs 2015 tarihleri arasında düzenlenecek olan 4. Uluslararası Bilim, Kültür ve Spor Kongresi’ne Gölbaşı’nda heyet katılacak. Gölbaşı Belediyesi Mart ayı meclis toplantısına başkanlık yazısı olarak gelen gündem maddesi meclisten oy birliği ile geçti.

MECLİS ÜYELERİ DE KATILSIN…


Söz konusu başkanlık yazısında Belediye Başkanı, Belediye Başkan Yardımcıları ve birim müdürlerinden oluşan heyetin bu Kongreye katılacağı belirtilmesi üzerine AK Parti Belediye Meclis Üyesi A.Turan Kaya Belediye Meclis Üyeleri’nin de eklenmesini talep ederken, AK Parti Belediye Meclis Üyesi Gökhan Koçak dabaşkanlık yazısına ‘Belediye Başkanın belirleyeceği isimler’ ibaresinin eklenmesini istedi.


MHP’Lİ ŞİMŞEK’TEN BASIN HATIRLATMASI


MHP Meclis Üyesi Ramazan Şimşek ise Gölbaşılı yerel basının da bu kongreye katılması gerektiğini vurgulayarak, katılacaklar listesine basının da eklenmesi gerektiğini ifade etti. AK Parti Büyükşehir ve Gölbaşı Belediye Meclis Üyesi Murat Bey Balta’nın başkanlık ettiği meclis toplantısında söz konusu başkanlık yazısı talep ve istekler doğrultusunda yapılan eklemelerle meclisten oy birliği ile geçti.

Güncelleme Tarihi: 07 Mart 2015, 10:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER