Av. Serdar Tekin güven tazeledi

Av. Serdar Tekin güven tazeledi

Av. Serdar Tekin güven tazeledi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gölbaşı İlçe Başkanlığı kongresi gerçekleşti. Mehmet Akif Ersoy Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleşen kongrede, tek liste ile seçime giren Mevcut İlçe Başkanı Av.Serdar Tekin, oyların tamamını alarak yeniden başkan seçildi.

Kongreye, MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Mevlüt Karakaya, MHP Ankara İl Başkanı Turgay Baştuğ, Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, MHP MYK üyeleri, ABB MHP Grupbaşkanvekili ve Gölbaşı Belediye Başkan Yardımcısı Murat Ilıkan, Gölbaşı Belediye Başkan Yardımcısı Oğuz Kağan Tanrıverdi,  MHP İl ve çevre ilçelerdeki Yönetim Kurulu üyeleri ile partililer katıldı.

GÖLBAŞILI HEMŞEHRİLERİMİZİN HEP YANINDA OLDUK

Divan heyetinin oluşturulmasının ardından İlçe Başkanı Serdar Tekin kongrede konuşma yaptı. Tekin yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi;

“ Genel başkanımız Bilge liderimiz Sayın Devlet Bey'in takdirleri ile göreve başladığımız günden bu zamana kadar Üzerimizdeki yükün ve sorumluluğun bilinci ile tüm Gölbaşılı hemşerilerimiz ile olmaya gayret ettik. Kimi zaman güldük eğlendik kimi zaman hüzünlendik ağladık ama hiçbir zaman onlardan kopmadık hep yanlarında olduk.

BİZ BU YOLA BAŞ KOYDUK

Bu süreçte kimi zaman yorulduk kimi zaman üzüldük bazı zamanlar bunaldık ama hiçbir zaman yılmadık Yıkılmadık Çünkü Biz Bu Yola Baş Koyduk ve 'bu ülke için yeminimiz var' diyen bilge liderimizin izinde yürümeye devam ettik.

Yorulduğumuz zamanlarda “umudumuzu getireceğimiz anlarda Üzülme mutsuzluğa ve yese kapılma Allah bizimledir” diye Çağlar ötesinden gelen Peygamber efendimiz Hz Muhammed Mustafa 'nın Yoldaşı sırdaşı arkadaşı Hz Ebubekir'e seslenişini anımsadık.

Tabutluklar CUNTALARA işkencelere direnen “hepiniz birer Türk bayrağı'sınız Bayrağı lekelemeyin kirletmeyin yere düşürmeyin” diyen merhum başbuğumuz Alparslan Türkeş beyin sözlerini duyduk. “sabır Sırat köprüsüne benzer geçmesi zordur Ama sonra hayır selamet ve güzelliktir” diyen Türk dünyasının Bilge lideri Türkmen Bey'i genel başkanımız Devlet Bahçeli beyin sözlerini ve dik duruşunu düşündük.

Sonra Ruhi kılıçkıran ağabey ile başlayan şehadet kervanında şehit olduğu zaman cebinden 35 kuruş para çıkan ve otopsi sırasında 3 gündür hiçbir şey yememiş olduğu Anlaşılan Yusuf İmamoğlu ağabeyler Mustafa Pehlivanoğlu ağabeyler Haydar Şahin ağabeyler tarih okumak için geldiği Ege Üniversitesi'nde tarih yazan Fırat Yılmaz Çakıroğlu ve 5 bin ülkücü şehidimizi hatırladık.

YORULMAK YOK! YILMAK YOK! YIKILMAK YOK

“ Yorulmak yok Yılmak yok yıkılmak yok” dedik ve yolumuza devam ettik .gayemiz davamıza hizmet etmektir Korkumuz bize inanan bize güvenen insanlara mahcup Olmaktır.

 ömrüm boyunca gururla taşıyacağım evraklarımı bırakacağım en büyük miras olan bu kutlu görevi bize güvenip tevdi eden Bilge liderimiz genel başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Bey'e her zaman varlığını ve desteğini hissettiğimiz büyüğümüz hocamız genel başkan yardımcımız bölge milletvekili miz Sayın Profesör Dr Mevlüt Karakaya’ya saygı ve şükranlarımı arz ediyorum bizlere bu cennet vatanı emanet eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi Ahirete intikal eden gazilerimizi rahmet minnet ve şükranla yad ediyorum.

Bir buçuk yıldır bana yol arkadaşlığı dava arkadaşlığı yapan beraber acı tatlı Anılar biriktirdiğimiz Hepsi birbirinden değerli yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma sunuyorum .Yeni Bir Başlangıç yapacağımız tekrar yol ve dava arkadaşları yapacağımız yeni yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma başarılar diliyorum bu zorlu ve sıkıntılı günlerde davetimize icabet ederek Bizleri yalnız bırakmayan değerli Haziran'a abilerime ablalarıma dava arkadaşlarıma teşekkürü bir borç biliyorum.

 

Güncelleme Tarihi: 06 Eylül 2020, 19:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER