Asil üye oldu

3 Federasyonunu bir araya gelerek oluşturdukları konfederasyonda Arif Küçük Denetleme Kurulu Asil Üyesi olarak görev aldı.

Asil üye oldu

3 Federasyonunu bir araya gelerek oluşturdukları konfederasyonda Arif Küçük Denetleme Kurulu Asil Üyesi olarak görev aldı.

90 bin üyesi bulunan İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu olağan genel kurulunu JW Marriot Otel’de geniş katılımlı bir şekilde yaptı.  

Genel kurulda Arif Küçük Denetleme Kurulu Asil Üyeliğine seçildi.

19 Aralık 2012 Çarşamba günü yapılan genel kuruluna Gölbaşı İnşaat Müteahhitleri Derneği’nin yoğun katılımı dikkatlerden kaçmadı.

90 bin üyesinin bulunduğu konfederasyon yetkililerince ifade edilirken böyle bir oluşumda Gölbaşılı müteahhitlerinin yönlendirici bir noktada bulunması yeni oluşumun en sevindirici yanı oldu.

Tüm İnşaat Müteahhitleri Federasyonu ile Anadolu Yapı Müteahhitleri Federasyonu ve Ege Bölgesi Müteahhitler Federasyonu güç birliği yaparak, 90.000 (Doksan Bin) üyeli iNŞAAT MÜTEAHHİTLERİ KONFEDERASYONU'NUN ilk genel kurul toplantısı yapıldı.

Gölbaşı İnşaat Müteahhitleri Derneği’nin de tabi olduğu konfederasyonun yapılan ilk genel kuruluna Ercan Bilgin, Gökhan Koçak, Ali İhsan Ölmez, Fatih Kaymak, Arif Küçük, Aydoğan Can, Mehmet Aktay, Bayram Dursun, Ahmet Yıldırım, Engin Çelik, Zeki Serinoğlu, Fatih Kandemir, Erdoğan Yıldırım ve Gölbaşı AK Parti İlçe Teşkilatı üyeleri katıldı.

Güncelleme Tarihi: 28 Aralık 2012, 16:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER