Ali İhsan Tunç: Sahil Parkı'nı yedirmeyiz

Ali İhsan Tunç: Sahil Parkı'nı yedirmeyiz

Ali İhsan Tunç: Sahil Parkı'nı yedirmeyiz
 Atatürk Sahip Parkı’nın 29 yıllığına kiralanmasıyla ilgili mecliste söz alan MHP Belediye Meclis Üyesi Ali İhsan Tunç “Atatürk Sahip Parkı’nı yedirmeyiz.” Dedi.

RANT AMAÇLI GÖZ YUMULUYOR

Belediye yönetimini sert bir dille eleştiren Tunç şu ifadeleri kullandı;

Buradan anlaşılan birilerine rant amaçlı göz yumulmasıdır. İki dönem ayrı blediye başkanlarının kendi imkanları ile bir şeyler yapıp şu anki mevcut yönetime bıraktığı sahil parktaki üç hilali çağrıştıran amblemi değiştirmenin dışında hiçbir şey yapmadığı gibi şimdi kalkmş 29 yıllığına birilerine devretmenin hesabını yapıyor. Alınan karardaki açıklamadan anlaşılan budur. Aksi bir şey varsa çıkın açıklayın. Mogan Parkı kaptırdık ama sahil parkını kimselere yedirmeyiz. Böyle bir düşünce içinde bir niyet varsa şayet Gölbaşı halkı bunun için ne gerekiyorsa yapacaktır.

VATANDAŞ MANGAL YAKACAK MI

Kimler yapacak ne yapacak, nasıl yapacak ne amaçla neler yapılacak Gölbaşı bir memur kenti öğrenci kenti bir zamanların tabiri ile orta direk kenti şu an  liraya içtiği çayı o zaman kaça içecek? Orada oturup mangalını yakabilecek mi? Spor aletleri ile çalışıp yürüyebilecek mi? Giriş ücretli mi olacak?

CAMİYE KARŞI DEĞİLİZ

Ortaköy camiisinin aynısının yapılacağı söyleniyor nedir maliyeti? Yanında bir camii varken orayı cemaatle doldurmazken sırf gösteriş olsun diye ikinci bir caminin aynı mekanda Gölbaşına katkısı ne olacaktır? Üstelik eğlence merkezi denilen bir yerde. Ramazanlarda yanında camii var diye eğlence programları yapmadığınız bir mekandı. Uygun mu bu sizce? Camiiye karşı gelmek oalrak algılanmasın. Bizi bilen bilir çok şükür.

KİMİ KANDIRIYORSUNUZ?

Gölbaşında iktidar, büyükşehirde iktidar, genelde iktidar ama yap işlet devret modeli ile iş yaptıracağız çok yazık. Madem konu 55 dönümü kazanmak için yapılacak çalışmalar niye yetkiyi 29 yıllığına yap işlet devret modeli için verip aldınız kimi kandırıyorsunuz?

BELEDİYENİN KÂRI NE?

Dernek adı altında bağış toplanacağı söyleniyor. 29 yıl bu dernek mi işletecek, kimlerden kurulu olacak, faaliyet konusu nedir ne amaçla para toplanacak? Gölbaşımızın ve belediyemizin bu işteki kârı ne olacak? 

Güncelleme Tarihi: 02 Mayıs 2017, 18:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER