Akşener İYİ Parti rozeti takan Lütfü Yılmaz'ı ziyaret etti

Akşener, ziyareti sonrası AK Parti'den istifa ederek İYİ Parti rozeti takan Lütfü Yılmaz'ı ziyaret etti. Akşener, "Bu duruma sebep olanlardan Allah razı olsun” diye konuştu.

Akşener İYİ Parti rozeti takan Lütfü Yılmaz'ı ziyaret etti

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, AK Parti’den istifa ederek İYİ Parti'ye katılan Lütfü Yılmaz'ı ziyaret etti. Akşener burada yaptığı açıklamada, kendisinin ziyareti sonrası Yılmaz'ın Gölbaşı Belediye Spor’dan ve daha sonrasında AK Parti’den istifa etmek durumunda kaldığını hatırlattı.

Önceki ziyaretin detaylarına değinen Akşener, "Büyük bir aile işletmesiymiş burası, gelinler, ablalar burada bir çay içtik sohbet ettik. Lütfü kardeşim Türkiye’nin psikolojik gerginliğinin azaltılması lazım geldiğini, kendisinin bulunduğu pozisyonu anlattı. Çok hoş sohbet ettik ve çıktık. Ondan sonra görevinden alındı, burada pek çok gerilimler oldu. Niye? Ben geldim burada çay içtim diye. Türkiye’nin geldiği noktayı gösteren çok feci bir örnek bu. Ak Parti’nin veya Sayın Erdoğan’ın aleyhinde konuşmadık, MHP’nin ya da Sayın Bahçeli’nin aleyhinde konuşmadık. Hiçbirşey konuşmadık bu çatının altında. Hayırlı işler, ekonomiyi konuşmak lazım, açın, açığın yanında olmak lazım diye konuştuk sahaya yönelik bilgiler aldık, kamuya açık bir konuşma.

Arkasından gelişmeler oldu, ben kendisini aradım, eşiyle beraber geldiler kendi rozetimi kızımıza, başkanıma da rozet taktık partilimiz oldular. Bugün ben bir mensubumuzun işletmesine geldim çay içmeye, davetleri için teşekkür ediyorum. Türkiye’nin içinde bulunduğu şartları gösteren çok özel ve atipik bir örnek oldu bu" diye belirtti.

Görevinden istifası istenilen ve ardından düşünmeden istifasını verdiğini anlatan Lütfü Yılmaz ise, "İstifamı istediler, ben de tabii istifa ettim hiç tereddüt etmeden. Spor Kulübü Başkanlığı görevimden. Sonrasından hemşehrilerimiz geldiler yanımızda oldular, belediyeden bir teşekkür dahi alamadık, kendi partimden ziyaretime gelen olmadı. Ben de netice itibarı ile ben de bir karar verdim İYİ Parti ailesinin içine katıldım. Eşimle beraber gittiğimizde birbirimize baktık dedi ki, fark ettiniz mi herkes gülüyor dedik. Çok güzel karşıladılar, Genel Başkanımız Koray Başkanımız. Biz de İYİ Parti’ye geçtik onun mutluluğunu yaşıyoruz. Bizleri mutlu ettiniz" ifadelerini kullandı.

Akşener, yaşanan durumdan memnuniyetini dile getirirken, “Bu duruma sebep olanlardan Allah razı olsun” dedi.

Güncelleme Tarihi: 02 Nisan 2021, 13:53

YAKUP KARAGÖZ

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER