AK Parti Gölbaşı İlçe Teşkilatı Gölbaşı'nı tanıtıyor

AK Parti Gölbaşı Gençlik Kolları tarafından organize edilen 'Senin yerin ÜNİAK' projesi kapsamında Ankara ve Gazi Üniversitesi Yerleşkelerinde ve yurtlar bölgesinde açılan stantlarda Gölbaşı'nda okuyan üniversite öğrencilerine Gölbaşı tanıtılıyor

AK Parti Gölbaşı İlçe Teşkilatı Gölbaşı'nı tanıtıyor

 Stant hakkında açıklama yapan AK Parti Gölbaşı İlçe Gençlik Kolları Başkanı Faik Eldekçi; “Zorlu sınav süreçlerinin akabinde Gölbaşı'nda bulunan üniversitelerimizi kazanan ve bu büyük ailenin bir ferdi olan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyorum. İlçemizde üniversite okumaya gelen kardeşlerimize her konuda destek ve yardımı sağlayacağımızın teminatını vererek, şimdiden yeni eğitim ve öğretim yılının Gölbaşı'mıza,Ankara'mıza ve ülkemize hayırlara vesile olmasını diliyorum.Üniversite okumak için ilçemize gelen geleceğin teminatı tüm kardeşlerimizi Üniak birimine bekliyorum. Senin yerin ÜNİAK ” diyerek sözlerini noktaladı.

AK Parti Gölbaşı Gençlik Kolları Üniversiteler Birim Başkanı Nihat Gümüş'de "Üniversitesini kazanarak ilçemize gelen kardeşlerimiz hoş geldiniz." diyerek "Üniversitelerimizde kurulan 'Senin yerin ÜNİAK' standımızı ziyaret eden genç kardeşlerimiz ile tanışma imkanı bulduk. Allah'ın izniyle ÜNİAK birimimiz yeni kardeşlerimizin katılımıyla güçlenerek yoluna daha sağlam adımlarla devam edecektir." dedi.

Ayrıca gençler tarafından stant ziyaretçilerine Gölbaşı'nı ve ÜNİAK birimini tanıtan broşürler ve üzerinde ÜNİAK amblemi olan kupalar hediye edildi. İlçenin çeşitli noktalarına 'Senin yerin ÜNİAK' pankartları asıldı.

Güncelleme Tarihi: 06 Ekim 2018, 00:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER