AK Parti Gölbaşı Gençlik Kolları Kongresi yapıldı

AK Parti Gölbaşı İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı’nın 6. Olağan Kongresi gerçekleştirildi.

AK Parti Gölbaşı Gençlik Kolları Kongresi yapıldı

Kongrede İlçe Gençlik Kolları Başkanı Faik Eldekçi, görevi Başkan Yusuf Teceren’e  devretti.

Gölbaşı Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezinde, Korona virüs tedbirleri kapsamında gerçekleşen kongre saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Divan heyetinin seçilmesinin ardından AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kongreye gönderdikleri kutlama mesajları okundu.

 Açık oylama usulü ile yapılan seçimde, Divan Başkanlığı’na tek liste olarak teslim edilen Yusuf Teceren’in listesi oy birliği ile kabul gördü ve kongreyi takip eden AK Gençler, yeni başkanlarını alkışlayarak tezahüratlarla karşıladı.

Programda bir konuşma yapan Ak Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, AK Partide sıfatların bir önemi olmadığını önemli olanın davaya hizmet etmek olduğunu söyleyerek şunları söyledi:

“25 İlçenin Kongrelerini gerçekleştirdik. İnşallah İl Kongremizi de gerçekleştireceğiz. Şimdi kongre süreçleridir. Görevde oluruz olmayız. Bizim ismimizin önünde ki sıfatın hiçbir önemi yoktur.  Rabbim bu can bu bedende olduğu müddetçe bu davaya hadim olmaktan sayın cumhurbaşkanımızı reisimizi asla ve asla yalnız bırakmamaktan alı koymasın ve son  nefese kadar bu davaya İslam’a  ve millete hadim olmayı nasip etsin, ve öyle bizi ahirete intikal ettirsin. Rabbim bizi bu yoldan  ve sizlerden ayırmasın” dedi.

Yeni seçilen Gençlik Kolları Başkanı ve yönetimine seslenen Hakan Han Özcan “ Rabbim hayırlı işler yapmayı nasip etsin, inşallah Gölbaşı’nda yeni genç kardeşlerime ulaşacaklar ve Gölbaşı’na üniversiteye okumaya gelen genç kardeşlerimize de inşallah ilk hoşgeldini Gölbaşı Gençlik Kollarımız yapacaktır.  Hakkari’den, İzmir’den, Kars’tan gelmiş genç kardeşlerimizin aileleri bilecek ki orada AK Parti Teşkilatı var. Orada Recep Tayip Erdoğan’ın kardeşleri var benim çocuğum o şehrin karanlık caddelerinde sokaklarında kaybolmaz diyecekler. Bu görevde sizin görevinizdir” dedi.

AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Selim Akceylan ise “ Hep beraber devralınan bu hizmet bayrağını çok ileriye götürmemiz lazım. Bugün lise öğrencisi kardeşlerim 2023’te oy kullanacaklar. 2023 bizim için çok önemlidir. Her bir lise öğrencisine, bütün gençlere ve üniversite öğrencisine ulaşmamız lazım. Onlara derdimizi ve davamızı anlatmamız lazım. O kadar çok şey başardık ki saatlerce anlatsak bitiremeyiz.  Bayrak değişiminden sonra sokaklara revan olacağız, her bir genç kardeşimize ulaşacağız ve derdimizi anlatarak onları partimize kazandıracağız” ifadelerini kullandı.  

Program toplu fotoğraf çekimi ile son buldu

 Programa AK Parti Ankara Milletvekili Asuman Erdoğan, AK Parti Ankara İlçe Başkanları, AK Parti Ankara İl Gençlik Kolları Başkanı Burak Yıldız ve İlçe Gençlik Kolları Başkanları, parti üyeleri ile çok sayıda genç katıldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER