2 bin kasımpatı caddelerde yerini aldı

Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nde bulunan üretim seralarında soğuk hava şartlarına uygun mevsimlik çiçek üretimi yapan Gölbaşı Belediyesi, üretim yapılan çiçeklerle caddelerde görsel şölen sunmayı sürdürüyor.

2 bin kasımpatı caddelerde yerini aldı

 Cadde, park ve peyzaj alanlarını mevsimlik çiçeklerle renklendiren Park ve Bahçeler Müdürlüğü, orta refüjleri  kış ayları için üretilen 2 bin adet kasımpatı çiçeğiyle renklendirdi. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince, kış şartlarına uygun kasımpatı çiçekleri Şehit Selami Atabey ve Cumhuriyet caddesine dikildi.  Yapılan çalışmalarla birlikte caddelerde estetik bir görüntü sağlandı.

 

KENDİ ÇİÇEKLERİMİZİ ÜRETİYORUZ

 

Seralarda yetiştirilen çiçeklerle Gölbaşı’nın her mevsim rengarenk olmasını sağladıklarını ifade eden Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek “Seralarımızda üretilen çiçeklerle peyzaj için gerekli olan çiçek teminini kendimiz sağlıyoruz. Gölbaşı Belediyesi olarak doğası, yeşil alanları, çevre düzenlemeleri ve peyzaj değerleri ile insanların yaşamaktan mutlu olduğu bir ilçe oluşturmak için çalışmalarımız her alanda devam edecektir.” dedi.

Güncelleme Tarihi: 11 Ekim 2019, 19:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER