19 Mayıs Çoşkuyla Kutlandı

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, Gölbaşı Atatürk Sahil Parkında coşkuyla kutlandı.

19 Mayıs Çoşkuyla Kutlandı
19 Mayıs Atatürk'ü Anma  Gençlik ve Spor  Bayramı, Gölbaşı Atatürk Sahil Parkında coşkuyla kutlandı. Çeşitli okullardan gelen gençlerin dans ve spor gösterileri izleyenleri büyülerken, Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, gençlerin bu coşkusuna ortak oldu.



19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı
Gölbaşı Atatürk Sahil Parkında coşkuyla kutlandı. Programa Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay’ ın yanısıra, Gölbaşı Kaymakamı Şahin Aslan, Gölbaşı  Cumhuriyet Başsavcısı Ali Çalık, Gölbaşı Jand. Kıd. Yüzb. Uğur Avcı, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü İrfan Özüdoğru, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hayrettin Balcı, Belediye meclis üyeleri, AK Parti İlçe Başkanı Osman Karaaslan, CHP Gölbaşı İlçe Başkanı Ümit Atak, MHP Gölbaşı İlçe Başkanı Mahmut Aksoy , siyasi partilerin yönetim kurulu üyeleri ile Sivil Toplum Kuruluşlarının başkan ve temsilcileri, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.



ÖĞRENCİ GURUPLARININ GÖSTERİLERİ İZLEYENLERİ BÜYÜLEDİ



Gölbaşı Atatürk Sahil Parkı’nda gerçekleştirilen 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı programı saygı duruşunun ardından, öğrenci grupları tarafından toplu olarak İstiklal Marşı ile başladı. Öğrencilerinin Atatürk’ün Gençliğe Hitabesi ve Gençliğin Atatürk’e cevabını okuması ile devam etti. Düzenlenen programda okulların çeşitli okullardan gelen öğrencilerin sergilediği, Hip Hop, Rap, Rock, Türk Halk Müziği ve şiir dinletileri de yer alırken, Polis Akademisi Başkanlığı Polis Armoni Orkestrası dinleyenlere muhteşem bir mini konser verdi.



Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay öğrencilerin bu coşkusuna ortak olarak öğrencilerle birlikte oyunlar oynadı ve düzenlenen yarışmalara katıldı.
















Güncelleme Tarihi: 20 Mayıs 2015, 12:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER