Yok böyle bir dalgınlık - İzle

Asansöre binen adam, köpeğini asansörün dışında unuttuğunu sandı ve bakın ne oldu?

Yok böyle bir dalgınlık - İzle
 

Amerika Birleşik Devletleri'nin Chicago eyaletinde bir adamın dalgınlığı sahibi olduğu köpeğin feci şekilde ölümüne neden oluyordu.

ASANSÖRÜ DURDURAMADI

Bir apartmanın güvenlik kameralarına yansıyan olayda, ismi açıklanmayan bir şahıs apartmana buldog cinsi 18 aylık köpeğiyle giriş yaparken görülüyor. Daha sonra asansöre ilerleyen şahıs asansöre biniyor ve hızlıca çıkacağı katın düğmesine basıyor. Asansörün kapısı kapanırken, o an adamın yaşadığı şaşkınlık ve daha sonraki panik ise bu kez asansörün içindeki kameraya yansıyor. Asansör düğmesine bastıktan sonra köpeğinin dışarıda kaldığını ancak tasmasının elinde olduğunu fark eden adamın çırpınışları ve asansörü durdurma çabaları bir sonuç vermiyor.

Adam büyük bir şokla geri inerken, bu kez apartmanın girişindeki güvenlik kamerası görüntülerine olayın detayları yansıyor.

Asansörün çıkmasıyla birlikte tasması kapıya sıkışan köpek hızlıca yukarı doğru çekiliyor ancak kirişe kafası vurduktan ve tasma koptuktan sonra yere düşüyor.

Bu sırada apartmandan dışarı çıkmakta olan bir olaya şahitlik ettikten sonra köpekle ilgileniyor ve ölümden dönen hayvancağızı sahibine teslim ediyor.

HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYIN

Güncelleme Tarihi: 26 Ocak 2012, 10:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER