Bayram Havasında Gençlik Şöleni

Gölbaşı DARÜŞŞİFA Anadolu Sağlık Meslek Lisesi'nin düzenlediği gençlik şöleni bayram havasında geçti.

Haber Giriş Tarihi: 19.05.2015 11:33
Haber Güncellenme Tarihi: 19.05.2015 11:33
https://www.golbasinethaber.com/
 Ak Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Osman Karaaslan’ın okullarından olan  Gölbaşı DARÜŞŞİFA Anadolu Sağlık Meslek Lisesi’nin düzenlediği gençlik şöleni bayram havasında geçti. Stadı dolduran binlerce vatandaş ve öğrenci düzenlenen şölende saatlerce eğlendi.

 

Muhsin Yazıcıoğlu Spor Tesislerinde yapılan şölene büyük ilgi vardı. Okul öğrencileri, velileri ve vatandaşların yoğun ilgisini çeken gençlik şöleninde organizatöründe başarısı şölene damgasını vurdu. Binlerce vatandaşın katıldığı şölene, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ak Parti Ankara Milletvekili Tülay Selamoğlu gibi bir çok siyasetçide katıldı.

 

Can Çağatay’ın sunumu ile gerçekleşen şölende öğrencilerin yemin töreninin ardından sanatçı Veli Erdem Karakülah konser verdi. Bayram havasında geçen şölen havai fişek gösteri ile son buldu.