Kızılay 24 saat temizleniyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi, günlerdir darbecilere karşı “demokrasi nöbeti” tutan Ankaralılara ev sahipliği yapan Kızılay Meydanı’nda, 24 saat temizlik yapıyor.

Kızılay 24 saat temizleniyor

 Büyükşehir Belediyesi, yüzlerce temizlik personeli ve temizlik araçlarıyla meydanı oluşturan cadde, kaldırım ve refüjlerde gece geç saatlerde halkın dağılmasının ardından meydanda biriken çöpleri, yol süpürme araçlarıyla  topluyor, sabah saatlerinde de yaya bölgelerini süpürüp, ardından sulu temizlik yapıyor.

Büyükşehir, Başkent’te günlerdir tarihi anlara tanıklık eden Kızılay Meydanı’na ay yıldızlı bayraklarıyla gelen Ankaralıların temiz ve sağlıklı bir ortamda miting yapmalarını sağlamak için Kızılay Meydanı'nın yanı sıra Atatürk Bulvarı, Milli Müdafaa Caddesi, Gazi Mustafa Kemal Bulvarı, Meşrutiyet Caddesi, İzmir Caddesi ve Ziya Gökalp Caddesi gibi “yaya-yoğun” bölgelerde tüm temizlik ekiplerini seferber etti.

Büyükşehir Belediyesi’ne ait şirketlerden ANFA’nın temizlik ekipleri de bölgede en fazla ziyaretçi akınına uğrayan Güvenpark, Abdi İpekçi gibi parklarda, Ankaralılara iyi şekilde ev sahipliği yapmak için yoğun çalışma yürütüyor.

Güncelleme Tarihi: 19 Temmuz 2016, 15:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER