Azizsilin maçı kurtardı

Vaslui maçı öncesi otelde futbolculara konuşma yapan Aziz Yıldırım, soyunma odasına da kısa bir ziyarette bulundu.

Azizsilin maçı kurtardı

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım kaldığı yerden devam ediyor... Yıldırım, Romanya'da da takımı yalnız bırakmadı. Başkanvekili Abdullah Kiğılı ile birlikte karşılaşma için özel bir uçakla dün Romanya'ya giden Başkan Yıldırım'ın ilk işi takımı kaldığı otelde ziyaret etmek oldu.

HER YERDE TAKİPTE

Teknik Direktör Aykut Kocaman'ın maç toplantısının ardından futbolculara kısa bir konuşma yapan Yıldırım, oyunculara olan güvenini yineleyip başarı diledi. Sabah gazetesinden Volkan Demir'in haberine göre; Yıldırım, maç başlamadan önce protokol tribünden sahaya inerek soyunma odasına gitti. Futbolcularla son bir görüşme daha yaptı.

BAŞKAN YILDIRIM'IN YÜZÜ GÜLDÜ

İstanbul'daki maçta alınan 1-1 sonuçta tribünde yerinde oturamayan Fenerbahçe Başkan Aziz Yıldırım bu kez stattan mutlu ayrıldı. Yıldırım maçtan sonra da futbolcularını tek tek tebrik etti.

AİDAT ÖDENMEDİ MAÇ YAYINI YOK

Romanya'ya gidemeyip takımlarını Faruk Ilgaz Tesisleri'nde toplu halde izlemek isteyen Fenerbahçeliler, kötü bir sürprizle karşılaştı... Taraftara "Maç keyfini Faruk Ilgaz Tesisleri'nde yaşayalım" çağrısı yapılmasına rağmen taraftarlar ilk yarıyı izleyemedi. Tesislerdeki D Smart, üyelik aidatı ödenmediği için yayın olmadığı iddia edildi. İlk yarıyı FBTV'den dinleyerek geçiren sarı-lacivertliler, devre arasında sorunun giderilmesi ile 2. yarıdaki coşkuya ortak oldu.

En Son Haber

Güncelleme Tarihi: 09 Ağustos 2012, 09:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER