Gölbaşı Belediyesi'nden vatandaşlara vergi uyarısı!

Emlak, Çevre Temizlik ve İlan Reklam Vergilerinin ikinci taksit ödemeleri devam ediyor. Vergi ödemelerini yapacak vatandaşlar için Gölbaşı Belediyesi veznelerinin hafta sonu da hizmet vereceği açıklandı.

Gölbaşı Belediyesi'nden vatandaşlara vergi uyarısı!

 Gölbaşı Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü, 2019 Yılı Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi ikinci taksit ödeme ödemeleri 2 Aralık 2019 günü mesai bitimi saatine kadar ödeyebileceklerini hatırlattı.

 

Gölbaşı Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre; borç yükümlülüğü olan vatandaşların cezalı duruma düşmemesi için 2019 yılı Emlak ve Çevre Temizlik Vergilerinin ikinci taksit ödemelerini, belediye veznesine nakit veya kredi kartı ile yapabileceği açıklandı.

 

Emlak vergi ödemelerini banka şubesinden gerçekleştirmek isteyen vatandaşların taksit ödemelerini, Türkiye Halk Bankası şubeleri ve ATM’lerinden yatırabilecekleri duyuruldu. Vatandaşların ödemelerini, https:// ankaragolbasi.bel.tr adresi üzerinden de online olarak gerçekleştirebileceği bildirildi.

 

VEZNELER HAFTA SONU DA AÇIK OLACAK

 

Yetkililer 2019 yılı emlak vergisi ikinci  taksiti ödeme tarihi olan 30 Kasım’ın hafta sonu tatiline rastlaması nedeniyle belediye veznelerinin hafta sonunda da açık olacağını belirtti. 

Güncelleme Tarihi: 25 Kasım 2019, 15:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER