Gölbaşı’nda Bayramlaşma Gerçekleşti

GÖLBAŞI

Kurban Bayramının ilk günüde, bürokratlar ve siyasi parti temsilcileri ile birkaç muhtar, 75. Yıl Öğretmenler evi’nde bir araya gelerek bayramlaştı.

 Kurban Bayramının ilk günüde, bürokratlar ve siyasi parti temsilcileri ile birkaç muhtar, 75. Yıl Öğretmenler evi’nde bir araya gelerek bayramlaştı. Bayramlaşma törenine; Gölbaşı İlçe Kaymakamı Raşit Zengin, Gölbaşı İlçe Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Ercan Özçelik, Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, Gölbaşı Cumhuriyet Başsavcı Vekili Ali Eker, Gölbaşı İlçe Emniyet Müdürü Cihat Şerolar, Prekons A.Ş Faruk Koçgazi katıldı.

75 Yıl Öğretmenler Evinde bayramlaşama programına Gölbaşı Gazeteciler Derneği Başkanı Adnan Tan, AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Osman Karaaslan, AK Parti İlçe Yönetim kurulu üyeleri, AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Mehmet Deveci, Gölbaşı Ziraat Odası Başkanı Sadullah Karaaslan, Karşıyaka Mahallesi Muhtarı Satılmış Deveci, G.O.P Mahallesi Muhtarı İrfan Tosun, Tulumtaş Mahallesi Muhtarı Recai Özkan, İncek Muhtarı Abdullah Teber katıldı.

 

Herkesin bayramı kutlanarak ziyaretler gerçekleştirildi. 75. Yıl Öğretmenler Evi’ndeki kutlama töreninin ardından, İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü ziyaret edildi. Gerçekleşen ziyaretlerde bayram kutlamalarının yanı sıra bir arada olma sevinci yaşandı.

 

Sohbet eşliğinde gerçekleşen ziyaretlerde, gündeme ilişkin konulardan da bahsedilerek, daha birçok bayramı beraber geçirmek adına dileklerde bulunuldu. Hoş sohbetler çerçevesi içerisinde ziyaretlere son verildi.

Aktif Haber Gazetesi

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.