Zabıta'dan seyyar operasyonu

Ankara Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri, Yenimahalle, Mamak ve Altındağ Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleriyle birlikte, Ankaralılara sağlıksız koşullarda ve kaçak satış yapan seyyar satıcılara ortak operasyon düzenleyerek, tezgahlarına el koydu.

Zabıta'dan seyyar operasyonu

 Büyükşehir Belediyesi Zabıtası koordinasyonunda gerçekleşen operasyonda, Ulus Hali çevresi, Hipodrom içi, Akköprü metrosu çıkışı, Samsun Yolu çevresi ile Gençlik ve Spor Bakanlığı çevresi, sıkı denetimden geçirildi.

Denetimlerde, tezgahlarda satılan cep telefonu aksesuarları, çorap, kemer, makyaj malzemeleri, çanta, simit, nohut, meyve ve sebze satanların tezgahlarına el konuldu. Ayrıca Samsun Yolu üzerinde karpuz yüklü araç, yasal işlemler yapılmak üzere parka çekilirken, kaçak tezgahlarda sağlığa aykırı şekilde satılan gıda malzemeleri de imha edilmek üzere zabıta ekiplerince teslim alındı.

Başkent’te işportacıların cadde ve sokakları işgal etmesi nedeniyle şikayetlerin arttığını belirten zabıta yetkilileri, halk sağlığını tehlikeye atanlarla ve kaçak yollardan satış yapanlarla mücadeleye devam edeceklerini söylediler.

Güncelleme Tarihi: 06 Mayıs 2016, 17:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER