Yaşlı ve engellilere tatil

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin, otel konforundaki “her şey dahil Büyükşehir’den” tatil kampları, misafirlerini ağırlamaya başladı.

Yaşlı ve engellilere tatil

 Yepyeni dostlukların kurulacağı, eğlence ve gezilerle dolu tatil için 200 yaşlı vatandaş Akçay’a, 120 engelli vatandaş da Akçakoca’ya gitti. Kesikköprü Tatil Kampı’nda ağırlanacak 220 yaşlı vatandaş ise yarın (20 Haziran) yola çıkacak.  

            Büyükşehir Belediyesi’nin her yıl binlerce yaşlı, engelli ve okullarında başarılı olmuş öğrenciyi ağırladığı 3 ayrı tatil kampı, yaz aylarının gelmesiyle birlikte yeniden kapılarını açtı.

 

-İLK KAFİLE YAŞLI VATANDAŞLAR…

            Bu kapsamda, ilk iki kafile tatil kamplarına doğru yola çıktı. İlk kafile Büyükşehir Belediyesi Yaşlılar Merkezi’ne üye 200 yaşlı vatandaş oldu. 5 otobüsle yola çıkan yaşlıları Büyükşehir Belediye yetkilileri ile aileleri uğurladı. Çeşitli geziler, eğlenceler, 3 öğün yemek, iftar ve havuz keyfinin yaşanacağı 5 yıldızlı otel konforundaki Akçay Tatil Kampı’nda 6 gece 7 gün unutulmaz bir tatil yaşayacak olan yaşlı vatandaşlar, adeta ikinci baharlarını yaşayacaklar.

 

-ENGELLİ VATANDAŞLARA UNUTULMAZ TATİL

            Büyükşehir Belediyesi’nin uğurladığı ikinci kafile ise 120 engelli vatandaş oldu. Batı Karadeniz’in incisi Akaçakoca’ya doğru 1 haftalık tatil için yola çıkan engelli vatandaşlar, yepyeni dostluklar, eğlenceler ve tarihi bölgelere gezilerle dolu tatil için yakınlarıyla birlikte 3 ayrı otobüsle hareket etti.

            Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür eden engelli vatandaşlardan Nurcan Masaoğlu (52), engelli oğlu Onur Doğuer (21) ile birlikte yola çıktığını kaydederek, “2 sene önce de Akçay’a gitmiştik. Çok memnun kaldık. Çok güzel bir hizmet” sözleriyle duygularını anlatırken, Selahattin Sarıkaya (58) isimli engelli vatandaş da başka bir iş için gittiği Büyükşehir Belediye binasında tesadüfen öğrendiği tatil fırsatı için tüm çalışanlara teşekkür etti.  

            Sevim Gözcü (67) ise ilk defa geçen yıl Büyükşehir Belediyesi’nin Akçay Tatil kampına gittiğini kaydederek, “Daha önce tatile hiç gitmemiştim. Çok güzeldi ve çok memnun kaldım. 67 yaşına geldim ve ilk defa Büyükşehir Belediyesi sayesinde gecen sene tatile gittim” diyerek, teşekkür etti.  

            Keçiören Bağlum’daki Karakaya Mahallesi Engelli Komisyonu Başkanı Halil Yavuz ise “Çok iyi bir imkan. Başkanımız Melih Bey’den ve Büyükşehir Belediyesi’nden Allah razı olsun”dedi.  

Güncelleme Tarihi: 20 Haziran 2016, 01:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER