Prensin gelişi Bodrum'u hareketlendirdi

Prens el Velid bin Tallal tatil için Bodrum'u seçti.

Prensin gelişi Bodrum'u hareketlendirdi

Forbes Dergisi'nin dünyanın en zengin 19'uncu ismi olarak kabul ettiği Prens el Velid bin Tallal ile ailesi, özel jetleriyle Bodrum'a geldi. Özel yatıyla Ege'de tatil yapacak olan prens, kent merkezine otobüsle gitti.

12 OTOMOBİL BEKLEDİ

Suudi Arabistan Kraliyet Ailesi'nden, 57 yaşındaki Prens el Velid bin Tallal ve ailesi önceki gece özel jumbo jet uçağıyla Muğla'nın Bodrum İlçesi'ne geldi. Prens ve ailesinin ineceği özel uçağı 5 VIP minibüs, 6 otomobil ve 1 otobüs bekledi.

Saat 23.00 sıralarında Milas-Bodrum Havalimanı'na inen Prens el Velid bin Tallal'a, eşi Prenses Amira ile kızı eşlik etti. Prens ve ailesi kent merkezine gitmek için otobüse binmeyi tercih etti. Suudi prensin konvoyunun, otobüs ve minibüslerin girmesinin yasak olduğu Belediye Meydanı'na girip durmasıyla Cevat Şakir ve Neyzen Tevfik caddeleri kilitlendi. Prens ve ailesi, Barlar Sokağı olarak bilinen Cumhuriyet Caddesi, Kale Caddesi, İskele Meydanı, Milta Marina Çarşısı'nı gezdi.

KORUMALAR ETTEN DUVAR ÖRDÜ

Ardından Milta Marina Yacht Club'a giden Suudi prens ve beraberindekiler caz ve pop şarkıları söyleyen Zeynep Casalini'yi dinledi. Suudi Arabistan Kralı Abdullah'ın yeğeni olan ve Forbes Dergisi'nin 20 milyar dolara yakın servetiyle dünyanın en zengin 19'uncu ismi olarak belirttiği prens ve ailesinin çevresinde korumaların etten bir duvar ördüğü görüldü.

YATIYLA EGE'Yİ GEZECEK

Prens ve ailesinin Bodrum'a bağlı Yalı Beldesi'ne 2 gün önce demir atan 'Kingdom5 KR' adlı lüks yatlarıyla Fethiye ve Yunan adalarında 2 hafta tatil yapacağı belirtildi. Prensin yatının olduğu bölgede dün korumaları kuş uçurtmadı. Tekne üzerinden ve zodyak botlarla güvenlik sağlayan Arap korumalar sık sık karadan ve denizden devriye attı.

YATI 40 MİLYON DOLAR

Prens el Velid bin Tallal ile ailesini Ege'de gezdirecek olan yat Kingdom 5 KR, 81 metre uzunluğunda. Lüks yatta havuz ve helikopter pisti bulunuyor. Prens bu yatı Donald Trump'tan, 1991 yılında 40 milyon dolara (72 milyon TL) aldı. (Habertürk)

En Son Haber

Güncelleme Tarihi: 02 Temmuz 2012, 10:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER