plaj magandaları turizme gölge düşürüyor

Plaj magandaları yine iş başında 'Plaj magandaları' yine iş başında! Kadınların korkulu rüyası magandalar, özellikle kadın turistlerin etrafında toplanıyor ve onların sahil keyiflerini bozuyor.

plaj magandaları turizme gölge düşürüyor
 Plaj magandaları yine iş başında


Kadınların korkulu rüyası yine hortladı!

İşte Plaj magandalarının rahatsız eden görüntüleri...fotoğrafın üzerine tıklayınız...




'Plaj magandaları' yine iş başında! Kadınların korkulu rüyası magandalar, özellikle kadın turistlerin etrafında toplanıyor ve onların sahil keyiflerini bozuyor.


Bu rahatsızlık bazen öyle görüntülere sahne oluyor ki... Marmaris'te plajlara akın eden magandalar, yine kadınların çevresine doluşarak onları göz hapsine alıyor.

Laf atarak rahatsız ediyor. Bazıları ise iç çamaşırlarıyla denize girip; Şort, kot pantolon ve iç çamaşırlarıyla plajda, çeşitli akrobatik hareketler sergiliyor.

Plaja gelen yerli ve yabancı turist kadınlar bu rahatsız edici görüntüyle karşılaştıkları anda, denize ayaklarını bile sokamadan otellerine geri dönüyor.

Bu da Türkiye'nin gelişmekte olan turizmine negatif yorumlar yapılmasına ve ülkemize gelen turist sayısının azalmasına neden oluyor.

Son olarak yaşanan olayda ise; Deniz sezonunun açılmasıyla Marmaris Halk plajında, iç çamaşırıyla denize giren ve alkollü oldukları görülen iki kişi görüntülendi. Denize giren kişilerin tavırları turistleri rahatsız etti. Plaja gelen yerli ve yabancı turist kadınlar bu olay karşısında denize girmeden otellerine geri döndü.
Tavırlarıyla dikkat çeken bu kişiler, aynı anda sahilden görüntü alan basın mensuplarına garip sözler sarf etti. Çevredekilerin şikayeti üzerine Marmaris sahiline polisler gelip taşkınlık yapan iki kişiyi uyardı.

Güncelleme Tarihi: 26 Nisan 2014, 13:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER