Mahallede şenlik var Altınpark'ta

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin her yıl yaz aylarında eğlenceyi Başkentlilerle buluşturduğu "Mahallede Şenlik Var Panayırı” Altınpark ile başladı.

Mahallede şenlik var Altınpark'ta

 Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı düzenlendiği ücretsiz şenlik panayırlarıyla, eğlenceyi ilçe ilçe Başkentlilerin ayağına taşımaya devam ediyor. Yaz tatilini Ankara’da geçiren vatandaşlar, 7'den 70'e bu panayırlara yoğun ilgi gösteriyor.

 

ÇOLUK-ÇOCUK AİLECE EĞLENCE

         Yoğun bir eğitim-öğretim döneminin ardından özellikle miniklerin iple çektiği panayırlardaki çeşit çeşit oyuncaklar, midilli atlar, kum boyama ve yüz boyama stantları, birinden renkli hediyeler çocuklar için adeta tatil hediyesine dönüşüyor.

          Lunapark eğlencesi tadında kobra helikopterinden dönme dolaba, şişme oyun parkından motosikletli mini raylı trene, korsan gemisinden kaptan kayığına, akülü arabalardan çarpışan otolara kadar pek çok eğlence çocukların cıvıltısıyla bütünleşiyor.

 

GÖSTERİLER ŞENLİĞİ

         Ankara’nın tüm ilçelerinde kurulan şenlik panayırlarında; yarışmalar, kukla şovları, cambaz ve meddah gösterileri de Başkentliler kadar şehir dışından gelen misafirlere de unutulmaz yaz eğlenceleri yaşatıyor.

         Ankara’nın tüm ilçelerinde kurulan şenlik panayırlarında gelenek haline dönüşen pamuk şeker ile patlamış mısır ikramları da çocukların yüzünü güldürüyor.

         Altınpark ile başlayan "Mahallede Şenlik Var Panayırı”, diğer ilçelerde de farklı tarihlerde Başkentlilerle buluşacak. Büyükşehir Belediyesi, Ekim ayına kadar gerçekleştirilecek 100 programla Ankaralılara keyifli bir yaz yaşatacak.

         Başkentliler, panayır programına ilişkin takvimi Büyükşehir Belediyesi internet sitesi ile şehir merkezlerine asılan afişlerden takip edebilecek.       

Güncelleme Tarihi: 04 Haziran 2018, 15:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER