İvedik mahallesi sakinlerinden Başkan Tuna'ya ziyaret

Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna’nın talimatıyla iptal edilen İvedik Mahallesi’nin (Köyü) Karşıyaka Mezarlığı’na dahil edilmesi kararının ardından, mahalle muhtarı Ercan Altınok ve beraberindeki 60 kişilik mahalle sakini Başkan Tuna’ya teşekkür ziyaretinde bulundular.

İvedik mahallesi sakinlerinden Başkan Tuna'ya ziyaret

 Geçtiğimiz yıl Büyükşehir Belediye Meclisi’nde, mahalle sınırlarından 105 dönümlük arazinin Karşıyaka Mezarlığı’na dahil edilmesi kararının çıktığını hatırlatan mahalle muhtarı Altınok,“Mustafa Tuna Başkanımıza konuyu ilettik, bizi dikkatle dinledi, bize hak verdi ve ilgili kararı iptal etti. Çok teşekkür ediyoruz kendisine” dedi.

 

-BAŞKENT’İ KARIŞ KARIŞ GEZİP, VATANDAŞLARI DİNLİYOR

         Başkent’i karış karşı gezerek, hem Başkentlilerle hem de esnafla birebir sohbet gerçekleştiren ve taleplerini dinleyen Başkan Tuna, Yenimahalle’de de ilçelilerle gerçekleştirdiği sohbetlerde İvedik Mahallesi’nin mezarlık alanı yapılacağına ilişkin Büyükşehir Belediye Meclis kararının incelenmesi talimatını vermişti.

Konuyu geçtiğimiz hafta ele alan Büyükşehir Belediye Meclisi, Başkan Tuna’nın da isteği üzerine oy birliğiyle ilgili kararının iptalini kabul etmişti.

         Başkan Tuna, özellikle bölge halkını büyük sevince boğan kararın ardından Mahalle Muhtarı Altınok ve beraberindeki 60 kişilik heyeti kabul etti. Mahallelerin imardan  yola, alt yapıdan doğalgaza kadar pek çok konudaki taleplerin çözümü için gerekli çalışmaların yapılacağını açıklayan Başkan Tuna, “Yapılabilecek her şeyi yaparız. Ancak yapılmayacak bir konuya da asla ‘yaparız’ diyerek oyalamam. Yeter ki Ankaralı hemşehrilerimiz kazansın, yeter ki Ankara kazansın” dedi.

         Yaklaşık bir saat süren görüşmenin ardından konuklarıyla hatıra fotoğrafı çektiren ve tek tek uğurlayan Başkan Tuna, Mahalle Muhtarı Altınok’un, “Başkanım size çok teşekkür ediyoruz. En öncelikli sorunumuzu çözüme kavuşturdunuz” sözlerine de “Tüm taleplerinizin yerine getirilmesi için incelemeler yaptıracağım” karşılığını verdi.

Güncelleme Tarihi: 14 Şubat 2018, 13:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER