Halk Ekmek'ten 'halk kete'

Ankara Büyükşehir Belediyesi Halk Ekmek Fabrikası, bir yandan ürettiği sağlıklı, hijyenik ve ucuz tatlarla marka olurken, diğer yandan Türkiye’nin dört bir tarafından değişik tatları Başkentlilerle buluşturmaya devam ediyor. Halk Ekmek, bu kez de yeni ürünü “Halk Kete”yi piyasaya sundu.

Halk Ekmek'ten 'halk kete'

  Halk Ekmek Fabrikası, onlarca değişik ürünün yer aldığı menü yelpazesine, Anadolu yöresel mutfağının vazgeçilmezi, yüzde 100 tereyağlı keteyi ekleyerek, Başkent’in 7 ayrı noktasında bulunan fabrika satış mağazalarında, tanesi 3 TL’den sıcak sıcak satmaya başladı.

Kullanılan tereyağı ve baklava-börekte kullanılan kaliteli unuyla Başkentliler tarafından çok beğenilen Halk Kete, ilk günden ortalama 1000 adetlik satış rakamına ulaştı.

Halk Ekmek Fabrikası Genel Müdürü Ali İlkbahar, özellikle Kars, Erzurum, Sivas ve Kayseri’nin ketelerinin meşhur olduğunu hatırlatarak, “Şimdi bunlara, bir de bizim Halk Ketemiz eklendi. Doğu ve Güneydoğu Anadolu’nun tüm ketelerini harmanlayarak, ortak bir damak tadı oluşturduk ve ketemizi satışa sunduk” dedi.

         Her yöreye hitap eden bir damak tadına sahip Halk Kete'nin, uzman bir ekip tarafından ayrıntılarıyla planlanarak üretildiğini belirten İlkbahar, “Yüzde 100 tereyağlı ve kaliteli un kullanarak ürettiğimiz ketemiz, hem sağlık hem hijyen hem de fiyatı bakımından, farkını ortaya koyuyor” diye konuştu.



Güncelleme Tarihi: 30 Mart 2016, 16:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER