Bostancık-Karapürçek alt geçidi tamamlandı

Büyükşehir Belediyesi tarafından, Bostancık, Karapürçek, Orhan Kemal ve Özalp caddeleri kesişiminde yapılan köprülü kavşak çalışmasında sona gelinirken, alt geçit trafiğe açıldı.

 Bostancık-Karapürçek alt geçidi tamamlandı

 Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından yapımı gerçekleştirilen, Altındağ ile Mamak ilçe sınırlarında bulunan alt geçidin tamamlanmasıyla Bostancık ve Karapürçek caddelerinde trafik akışı kesintisiz hale geldi.

Çalışmalar hakkında bilgi veren Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı ve Fen İşleri Daire Başkanı Vedat Üçpınar, battı-çıktı şeklinde yapılan alt geçitle, Bostancık Caddesi’nin yer altından Karapürçek Caddesi’ne bağlandığını, iki caddenin Orhan Kemal ve Özalp caddeleriyle bağlantılarının da sinyalize kavşaktan, eskisi gibi sağlanacağını söyledi.

Üçpınar, toplam uzunluğu 370 metre olan alt geçidin; 2 geliş-2 gidiş olmak üzere toplam 4 şerit olduğunu, Bostancık-Karapürçek caddelerini birbirine bağladığını, Orhan Kemal ve Özalp caddelerine bağlantının da yan yollardan sağlanacağını kaydetti.

Alt geçidin trafiğe açıldığını, kavşak ve yan yollardaki kaldırım ve peyzaj çalışmalarının da devam ettiğini belirten Üçpınar, şöyle dedi:

“Köprülü kavşak çalışmamızda, Bostancık ve Karapürçek caddelerinde kesintisiz ulaşımı sağlayan alt geçit tamamlanarak trafiğe açıldı. Kavşak ve yan yolların asfalt çalışması da tamamlandı. Trafik güvenliği için yaya korkulukları ve beton bariyerler yerleştirildi. Tretuvar ve peyzaj çalışmalarının en kısa sürede bitirilip; yan yolların ve kavşağın da trafiğe açılması hedefleniyor.”

Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2017, 13:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER