BELKO kışa hazır

Başkent’te kaliteli Güney Afrika ithal kömürünün güvenilir adresi BELKO, 13 perakende satış deposuyla, soba kullanan Ankaralıların kömür ihtiyacını karşılamak için tüm hazırlıklarını tamamladı. Kızılay Metro İstasyonu’nda bulunan BELKO Kömür Satış Bürosu da başvuruları bekliyor.

BELKO kışa hazır

 Piyasaya sunduğu çevre dostu kaliteli ithal kömürle Ankara’da markalaşan BELKO, uygun fiyat ve vatandaşa sunduğu ödeme kolaylığıyla, kömürde vatandaşların tercihinde ilk sırayı almaya, bu kış mevsiminde de devam edecek.

  BELKO, Altındağ’da 4, Mamak’ta 3, Keçiören, Yenimahalle, Sincan, Çankaya, Gölbaşı, Çubuk’ta 1’er olmak üzere toplam 13  perakende satış deposundan satış yapacak.

  Gelebilecek talep artışını da dikkate alarak kış sezonu hazırlıklarını tamamlayan BELKO,  kaliteli ithal parça kömürün tonunu, 25 kiloluk torbalarda peşin 570 TL, kredi kartına ise 5 taksitle 595TL’den satıyor.

  Taksitli satışlar, Yapı Kredi Bankası World Card, Garanti Bankası Bonus Card,  İş Bankası Maximum Card, Vakıfbank Vakıf Card, Akbank Axess Card ve Halk Bankası Paraf Card'la yapılıyor.

  Ankaralılar 24 saat açık olan 211 06 00 "Alo Kömür" hattı ve ücretsiz olan 0 800 314 53 14 numaralı telefonlardan, 10 torbanın altına düşmemek kaydıyla kömür siparişi verebiliyorlar. 

 

-KALİTEDE GÜVEN, FİYATTA İSTİKRAR...

 BELKO yetkilileri, uygun fiyatlı olması ve kredi kartıyla 5 taksitte ödeme kolaylığı sağlanmasına, vatandaşların yoğun ilgi gösterdiğini söylediler.    

 Yetkililer, dar gelirlilere dağıtılan kömürün de kükürt oranı düşük, kalori oranı yüksek Güney Afrika orijinli ithal BELKO kömürü olduğunu belirttiler. Kömürle ilgili tüm ölçüm ve kalite kontrolünün de yapıldığına dikkat çeken yetkililer, BELKO’nun kaliteli kömürü vatandaşa en uygun fiyatla sattığını belirttiler.  

 

          -KALİTESİZ KÖMÜRE VE EKSİK TARTIYA DİKKAT...  

                     Ankara’da kömür satma izninin, Ankara Valiliği İl Çevre ve Orman Müdürlüğü’nce verildiğini kaydeden BELKO yetkilileri, vatandaşları, sahte BELKO torbalarıyla satış yapan kaçak kömür satıcılarına karşı dikkatli olmaları konusunda uyardı. Kaçak kömür satıcılarından alışveriş yapanların mağdur duruma düşebileceklerini hatırlatan yetkililer, vatandaşlardan şüphelendikleri kömür satıcılarını ve şikayetlerini “153 Mavi Masa”ya bildirmelerini istedi.

Güncelleme Tarihi: 10 Ekim 2016, 02:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER