Ankaralılar sokağa döküldü

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nce hizmete sunulan rekreasyon alanları, her mevsim büründüğü ayrı renk ve ışıltısıyla, Ankaralıların vazgeçilmez mesire ve dinlence alanları olmayı sürdürürken, güz mevsimin güzelliği de hava sıcaklıklarının tekrar yükselmesini fırsat bilen Başkentlilere, hafta sonunda ayrı bir görsel şölen sundu.

Ankaralılar sokağa döküldü

   Sonbaharın rengarenk bitki örtüsüne bürünen Büyükşehir Belediyesi’nin parklarında ziyaretçiler, yaprakların hüzünlü vedası ve yeni mevsimi karşılamaya hazırlanan rengarenk çiçek ve bitkilerle bezenmiş coşkusu altında bir hafta sonunu daha geçirmenin keyfini çıkarıp bol bol fotoğraf çektirdiler.

           İş yaşamının telaşından, şehrin gürültüsünden uzak, bol oksijenli temiz havada, huzur ve güven içinde ailesiyle, sevdikleriyle açık havada geçirmek isteyen Başkentliler, Mogan, Dikmen Vadisi, Mavi Göl, Altınpark, Harikalar Diyarı, Kuzey Yıldızı gibi rekreasyon alanlarını doldurdu.   

    -EN ÖZEL KONUKLAR,  GELİN-DAMATLAR...

         Büyükşehir Belediyesi parklarının en özel konukları da gelinlik ve damatlıkları içindeki çiftler oldu. Özel günlerini ölümsüzleştirmek için parkların güzel manzarasını tercih eden çiftler, parktakilerin ilgili bakışları altında bol bol poz vererek fotoğraf çektirdiler.   

          “Sağlıklı yaşam için temiz ve açık hava spor” diyenlerin de doldurduğu parklarda  yürüyüş yapan, bisiklete binen,  top oynayan Başkentliler, güzel havanın tadını çıkararak spor yaptılar. 

         Çocukların oyun parklarında oyuncaklara binip mutlu olduğu Büyükşehir Belediyesi parklarında, büyükler de modern piknik alanlarında yemeklerini yediler.  

Güncelleme Tarihi: 08 Kasım 2016, 02:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER