Ankaralılar dönüş yaptı

Yarın sona erecek olan 9 günlük Ramazan Bayramı tatilinden dönen Ankaralılar, AŞTİ’de sabah saatlerinden itibaren yoğunluk oluşturmaya başladı.

Ankaralılar dönüş yaptı

 Otobüslerinden indikten sonra ANKARAY’a, servis araçlarına ve taksilere yönlenen Ankaralılar, Pazartesi günü “iş başı” yapmak için evlerinin yolunu tutarken, özellikle çocukların yol yorgunluğunu hala üzerlerinden atamadıkları gözlendi. Bazı vatandaşlar, biletlerini gidiş-dönüş aldıkları için dönüş yolunda sıkıntı yaşamadıklarını ifade ettiler.

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından işletmesi ve güvenlik hizmeti sağlanan, özellikle bayram dönemlerinde yoğun kalabalıkların oluştuğu Ankara Şehirlerarası Terminal İşletmesi’nde (AŞTİ), 200 özel güvenlik görevlisinin yanısıra Ankara Emniyet Müdürlüğü’nden görevlendirilen polisler de güvenliği sağlıyor.

Güvenlik birimleri AŞTİ’nin giriş ve çıkışlarında güvenlik önlemi alırken vatandaşlar, üzerleri ve eşyaları güvenlik görevlilerince arandıktan sonra terminale giriyor. Vatandaşlar ise güvenlik önlemlerinden memnun olduklarını da dile getiriyorlar.

 

-TATİLCİLERİN TÜMÜ DÖNMEDİ..-

AŞTİ yetkilileri, normal dönemlere göre AŞTİ’ye giriş yapan otobüs sayısında ek seferlerle birlikte artış gözlendiğini belirttiler.

AŞTİ yetkilileri, her ne kadar AŞTİ’de sabah saatlerinde dönüş yolunda yoğunluk yaşansa da bayram tatilinin yaz dönemine rastlaması nedeniyle Ankaralıların büyük bir bölümünün halen tatillerini devam ettirdiklerini ifade ettiler.

Güncelleme Tarihi: 11 Temmuz 2016, 02:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER