Ankara panayırlarla şenleniyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin geleneksel hale getirdiği yaz eğlence programlarından “Mahalle Panayırları”, başta çocuklar olmak üzere tüm vatandaşların ortak eğlencesi olmaya devam ediyor.

Ankara panayırlarla şenleniyor

 Tatilini Ankara’da geçiren Başkentlilerin sıcak yaz akşamlarını şenliğe çeviren  “Mahalle Panayırları”, çocukların şen kahkahalarıyla coşku içinde geçiyor. Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı bünyesinde Ramazan ayının başlamasıyla birlikte önce Nallıhan ilçesinde kurulan Mahalle Panayırları,  bu yıl da iki farklı koldan Başkent’i gezerek, başta çocuklar olmak üzere tüm vatandaşların ortak eğlencesi oluyor.

 Haziran ayının her gecesi farklı bir ilçede sunulan gösterilerle dolu dolu geçen panayırlar, Temmuz ayı sonuna kadar Elmadağ, Kalecik, Akyurt, Çubuk, Sincan, Etimesgut, Polatlı ve Haymana ilçelerinde vatandaşlarla buluşmayı sürdürecek

-ÇEKİLİŞLERLE ÇEŞİTLİ HEDİYELER VERİLİYOR…    

Okulların kapanmasının ardından, mahallelerinde açılan panayıra akın eden çocuklar, Etiyopya Akrobasi Grubu ile Moğolistan Sirki’nin gösterileriyle heyecanlanıyor, yüz boyama aktiviteleriyle eğleniyor, mekanik ve şişme oyuncakla mini go-kartta binip coşkulu saatler geçirerek, tatilin keyfini çıkarıyorlar.

 Düzenlenen çekilişlerle, çocuklara hediyelerin de verildiği panayırlar, yaz aylarında Başkentlileri eğlendirmeyi, güldürmeyi ve tatil keyfi yaşatmayı sürdürecek.

 -PANAYIRLARIN, 12 TEMMUZ - 1 AĞUSTOS   PROGRAMI…

Başkent’i,  iki farklı koldan  ilçe ilçe dolaşarak, eğlenceyi çocukların ayağına götüren Mahalle Panayırları’nın, 12 Temmuz-1 Ağustos tarihleri arasındaki programı şöyle:

1.    Grup:  

12-15 Temmuz- ELMADAĞ (Şehit Sertaç Uzuz Mesleki ve Teknik  Anadolu Lisesi Bahçesi) 

16-20 Temmuz- KALECİK  (GSGM Spor Salonu Yanı) 

21-25 Temmuz –AKYURT  ( Çarşamba Pazar Yeri)

26- 30 Temmuz- ÇUBUK  (Yıldırım Beyazıt İlkokulu Bahçesi)

 

2.    Grup: 

13-17 Temmuz- SİNCAN   (İstiklal Mahallesi Pazar Yeri- Temelli)

18-22 Temmuz-ETİMESGUT (Yurtçu Kapalı Pazar Yeri- Yapracık)

23-27 Temmuz- POLATLI    (13 Eylül Ortaokulu Bahçesi)

28 Temmuz - 1 Ağustos- HAYMANA ( Milli Eğitim Müdürlüğü Bahçesi)

Güncelleme Tarihi: 13 Temmuz 2016, 14:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER