Turnuva Heyecanı Başladı

Gölbaşı Belediye Spor Kulübü tarafından düzenlenen Dr. Şerafettin Tombuloğlu “Saygı ve Kardeşlik” futbol turnuvası start aldı.

Turnuva Heyecanı Başladı
Gölbaşı Belediyespor Kulübü tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen mahalleler arası futbol turnuvası Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay’ın başlangıç vuruşu ile start aldı.

 

Turnuvanın başlangıç maçı Örencik Mahallesi ile Yavrucuk Mahallesi arasında gerçekleşti. Başlangıç maçına Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Gölbaşı Belediyespor Kulübü Başkanı Hayati Çal, Ankara Milletvekilleri Adayları, Belediye Başkan Yardımcıları, Siyasi ilçe Başkanları, Muhtarlar ve çok sayıda davetli katıldı. Turnuvanın başlangıç vuruşunu Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Gölbaşı Belediyespor Kulübü Başkanı Hayati Çal ve Ankara Milletvekilleri ile birlikte yaptılar.

 

Gölbaşı Şehir Stadı’ndaki açılış maçında Yavrucuk Mahallesi, Örencik Mahallesi’ni 3-2 yenerken Oğulbey Mahallesi rakibi Karşıyaka Mahallesini 9 golle uğurladı. Hallaçlı Mahallesi de


Beynam Mahallesi’ni 6-1 yenmeyi başardı. Hacılar Mahallesi’de Subaşı Mahallesi’ni 5-1 yendi.

 

“ÖNEMLİ OLAN KAYNAŞMA”


Turnuvanın açılışına katılarak takımlara başarılar dileyen Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, “Önemli olan futbol değil kardeşliğin pekişmesi ve kaynaşmasıdır. Her şeyden önce dostluğu hiçbir zaman unutmamamız gerekir. Turnuvaya katılan tüm takımlarımıza başarılar diliyorum. Her zaman dostluk kazansın” dedi.



Güncelleme Tarihi: 24 Nisan 2015, 13:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER