Gölbaşıspor küme düştü

TFF 2.lig Kırmızı grupta dramatik bir son yaşandı. Başkentin iki takımından zor durumda Gölbaşı Spor hemşehrisi Ankara Gücüne sahasında mağlup olarak küme düştü.

Gölbaşıspor küme düştü
TFF 2.lig Kırmızı grupta dramatik bir son yaşandı. Başkentin iki takımından zor durumda Gölbaşı Spor hemşehrisi Ankara Gücüne sahasında mağlup olarak küme düştü.

      

2014-2015 sezonunda GÖLBAŞI SPOR AŞ. Olarak adını değiştirerek Gölbaşı İlçesinde, maçlarını Gölbaşı Stadyumunda oynayan takım Kırmızı grupta son haftalarda yaşadığı olumsuz sonuçların sıkıntısını kendi sahasında da son maçta da yaşayarak rakibine 3-2 mağlup oldu ve bu gruptan düşen 3 takımdan oldu.

      

          MAÇIN BAŞINDA YENEN GOL OYUNU BOZDU

      
Maçın ilk dakikalarında oyunu iki takımda kontrol noktasında tutarken, 4.dakikada Gölbaşı spor ceza alanı  içerisinde oluşan karambolde Yakup Kayış’a çarpan top filelerle buluştu 0-1.

      
Erken gelen gol Gölbaşı Sporu şoka soktu. Oyun disiplinini elinde tutsa da, Sistem, organize hücumlar, taktik varyasyonlar yapmakta çok zorlandı. Ankara Gücü ise golü bulmanın moraliyle oyunu elinde tutmaya çalıştı.

   
Daha çok top çevirerek rakibi üstüne çekip kontra toplarla Gölbaşı Sporu zorladı. Bu düşünce içinde 21.dakikada Hasan boş alanda topu yakalayıp çaprazdan vuruşla golü attı. 0-2.

      
Kümede kalması için Mutlak galip gelmesi beklenen maçta 2.golü yedikten sonra Gölbaşı Spor 2. yarıda maçın kontrolünü eline geçirdi. 53.dakika dolarken Talha yakından topu filelerle buluşturarak durumu 2-1’e getirdi. 85.dakikada dakikada Ankara Gücünden Emir kontra topta takımına bir gol daha kazandırdı. 1-3.

      
Gölbaşının pek de organize olmayan ataklarının birinde ele çarpan topta hakem penaltıya hükmetti. Timur durumu 2-3’e getirdi. Maçta bu sonuçla sona erdi. 


          Bir sezonun sonu kötü bitti


İLK DEFA BAŞKENTİN İKİ TAKIMINDAN BİRİSİ HEMŞERİSİNİ KÜME DÜŞÜRDÜ. 

      
Maça gol yiyerek başlayan Gölbaşı Spor şanssızdı. Her ne kadar bu maçı eleştirmiş olsak da birçok top, Ankara Gücü altı pasında adeta etten örülen duvardan döndü.

 
Herkesin birleştiği bir şey vardı. Gölbaşı Sporda kadro yetersizliği. Eksik yerlere alınacak 3 oyuncu ikinci devre bu sıkıntıyı çözerdi. Sol açık, orta sahada pasör, birde hareketli santrafor ya da hücum oyuncusu. Bu sıkıntının  içerisinde Tepecik Spora burada yenilmesi zaten işi çoktan zora sokmuştu.    

      
Son haftalara yakın takımın başına gelen Ümit Geçmen hoca, oyuncular ellerinden geleni yaptılar. Gölbaşı seyircisi maçlara geldi. Takımı bağrına bastı, Sahip çıktı.

Güncelleme Tarihi: 04 Mayıs 2015, 12:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER