EGO Spor on ikiden vuracak!

Ankara Büyükşehir Belediyesi EGO Spor Kulübü, Sincan Kapalı Spor Salonu’nda 7’den 70’e Başkentlilere ücretsiz spor eğitimi vermeye devam ediyor.

EGO Spor on ikiden vuracak!

 Ulusal ve uluslararası başarılarla sosyal sorumluluk projelerine imza atan EGO Spor Kulübü, spor branşlarına bir yenisini daha ekleyerek okçuluk dalında aktif eğitim vermeye başladı.

 

ATA SPORU

Antrenör Cengiz Yıldırım tarafından verilen okçuluk eğitimi ilk etapta 8-17 yaş arası çocuk grubu için açıldı.

Hafta içi salı ve perşembe günleri 13.30-15.00 saatleri arasında ücretsiz verilen Ata sporuna çocukların yoğun ilgi gösterdiğini belirten Yıldırım, Nisan ayında başlayacak yaz sezonunda okçuluk eğitimlerini kapalı alandan açık havaya taşıyacaklarını söyledi.

 

MİLLİ SPORCULAR YETİŞECEK            

Yaş gruplarına özel dizayn edilmiş profesyonel okçuluk ekipmanları ile eğitim verildiğini ve hedeflerinin milli sporcular yetiştirmek olduğunu ifade eden Yıldırım, şu bilgileri verdi:

“Ankara Büyükşehir Belediyesi Sincan Kapalı Spor Salonu'nda EGO Spor bünyesinde okçuluk branşımızı açtık. Tarihin tozlu raflarına kaldırılan, bizim genlerimize ait ne varsa tekrar gelecek nesillere taşımaya çalışıyoruz. Büyük bir talep var. 8 yaşından 90 yaşına kadar tüm bireylerin rahatlıkla yapabileceği spor dalı olan Ata sporumuz olan okçuluğu tüm gençlerimize ve yetişkinlerimize tavsiye ediyoruz. Milli sporcular yetiştirmeyi hedefliyoruz. Büyükşehir Belediyemiz ve EGO Spor'un verdiği destekten dolayı teşekkür ediyoruz.”

 

EGO SPORLU MİNİKLER HEDEFİ ON İKİDEN VURACAK

        Çeşitli branşlarda 64 milli sporcu yetiştiren EGO Spor Kulübü, 5 bin 919 üyesiyle sporcu sayısı bakımından Türkiye’nin en büyük spor kulüpleri arasında yer alıyor.

         Okçuluk eğitimlerine başlayan ve en büyük hayalinin Türk Milli formasını giymek olduğunu söyleyen 8 yaşındaki Gazel Nur Aksu, “Okçuluğun açıldığını duyunca kendi isteğimle okçuluğa yazıldım. İyi bir okçu olup turnuvalara katılmak ve hepsini kazanmak istiyorum” derken, 12 yaşındaki Muhammet Utku Ürhan ise, “Abim daha önce okçuluk sporu yapmıştı. Benim de çok hoşuma gitmişti. Bunun için eğitim almaya karar verdim. Olimpiyatlarda ülkemi temsil edip, madalya kazanmayı çok isterim” sözleriyle düşüncelerini paylaştı.     

Güncelleme Tarihi: 03 Ocak 2020, 14:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER