BOWLİNG’TE SEZON TAMAMLANDI

Bowling'te sezon İzmir'de yapılan Süper Kupa ve Ankara'da yapılan TBMM Kupası ile son buldu.

 BOWLİNG’TE SEZON TAMAMLANDI

Bowling'te sezon İzmir'de yapılan Süper Kupa ve Ankara'da yapılan TBMM Kupası ile son buldu. 

8 hafta boyunca devam devam eden ferdi liglerde kategorisinde başarılı sonuçlara imza atan sporcular, 20-22 Haziran tarihleri arasında İzmir'de yapılan Süper Kupa ve 27-29 Haziran tarihleri arasında Ankara'da yapılan TBMM Kupasında son kez karşı karşıya geldi. 

Turnuvalarda dereceye giren sporcularla beraber, ligleri ilk 3 sırada tamamlayan sporcular da ödüllerine kavuştu.

Süper Kupa'da çekişme büyüktü
İzmir Fame City King Pin Bowling Salonu'nda yapılan Süper Kupa'da süper lig ve birinci ligde başarılı olan sporcular mücadele etti. Bu mücadelenin sonucunda ise kürsüye şu sporcular çıktı: 

 

Kadınlar:
1- Gülhan Aksular
2- Hicran Erol
3- Gökçe Çınar
3- Naile Sancar

Erkekler:
1- Barlas Kontaş
2- Habib Doğan
3- Tolga Şişmanoğullar
3- Önder Başak

 

Süper Kupa'da dereceye giren sporculara ödülleri Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyonu Başkanı Dr. Ahmet Recep TEKCAN ve King Pin Bowling Salonu İşletme Müdürü Şevki ÖZER tarafından verildi. 

Ayrıca turnuvanın ikinci gününde Türkiye Bowling Süper Ligi ve Birinci liginde dereceye giren sporculara ödülleri verildi. Ödüller, Yönetim Kurulu Üyesi Serdar ARSLAN, Milli Takım Antrenörü Recep ÇINAR, Merkez Hakem Kurulu Asbaşkanı Orhan ÜNÜÇOK ve Merkez Hakem Kurulu Üyesi Hale GÜNGÖR tarafından takdim edildi.

TBMM Kupası Ankara'da yapıldı 
Bowling ikinci ve üçüncü liginde başarılı olan sporcuların mücadele ettiği TBMM Kupası ise Ankara Bilkent Rollhouse Bowling Salonu'nda yapıldı. Sporcuların üç gün kıyasıya mücadele ettiği turnuva sonucunda kürsüye çıkan isimler ise şöyle oluştu:

 

Kadınlar:
1- Özgül Türkkan
2- Filiz Er
3- Ferah Şöhret Kayım
3- Şenay Mete

Erkekler:
1- Aydoğan Doğan
2- İsmail Ayan
3- Mert Aydın
3- Cevat Bayram

 

Turnuvada başarılı olan sporculara ödülleri Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyonu Başkan Vekili Dr. Mutlu TÜRKMEN ve Rollhouse Bowling Salonu Sahibi Osman AYDIN tarafından verildi. 

İkinci ve üçüncü ligde dereceye giren sporculara ödülleri ise turnuvanın ikinci günü yapılan ödül töreninde, Yönetim Kurulu Üyesi Serdar ARSLAN, Milli Takım Antrenörü Recep ÇINAR, Merkez Hakem Kurulu Üyesi Hale GÜNGÖR ve Rollhouse İşletme Sorumlusu Gül TALAS tarafından verildi.

Sezonla ilgili genel bir değerlendirme yapan Federasyon Başkanı Ahmet Recep TEKCAN, "Yaklaşık 600 sporcunun sürdürdüğü mücadele yapılan kupa turnuvaları ile son buldu. Bowlingin sportif bir etkinlik olarak en önemli organizasyonu olan ligde kalitenin yükselmesi gelecek adına umut verici" diye konuştu. 

 

Güncelleme Tarihi: 01 Temmuz 2014, 12:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER