Başkan Gökçek'ten Ankaragücü açıklaması

Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Twitter adresinden Ankaragücü’ne dair düşüncelerini açıkladı.Başkan Gökçek, “Düşündüğüm şartlar oluşursa, Ankaragücü'ne sahip çıkmak ve Ankaragücü'nü yeniden Süper Lig’e çıkarmak istiyorum” dedi.

Başkan Gökçek'ten Ankaragücü açıklaması

 Başkan Gökçek’in önerisi üzerine Büyükşehir Belediye Meclisi’nde  Ankaragücü’ne 1 milyon 500 bin TL’lik yardım yapılması kararının kabul edilmesinin ardından Başkan Gökçek, bu yardımın Ankaragücü’nü, Süper Lig’e çıkartmak için attığı “ilk adım”  olduğunu takipçileriyle paylaştı.

Başkan Gökçek, Twitter’den “Düşündüğüm şartlar oluşursa Ankaragücü'ne sahip çıkmak ve Ankaragücü'nü yeniden Süper Lig’e çıkarmak istiyorum. İlk adım....” şeklinde açıklamada bulunarak Ankaragücü'ne yapılan 1.5 milyon liralık yardımla ilgili haberi paylaştı.

Başkan Gökçek ayrıca, Ankaragücü’nü Süper Lig’e çıkartma çalışmalarını yürütürken gerçek Ankaragüçlülerden de destek beklediğini açıklarken, takımını para karşılığı siyasi partilere satanlarla işlerinin olmadığını ifade etti.

 Başkan Gökçek’in takipcileriyle paylaştığı twitler şöyle:

-“Düşündüğüm şartlar oluşursa Ankaragücü'ne sahip çıkmak ve Ankaragücü'nü yeniden Süper Lig’e çıkarmak istiyorum. İlk adım...

-Bu konuda gerçek Ankaragüçlülerden samimi destek istiyorum... Bir partiye para karşılığı satılanlardan beklentim yok... Bu ilk sözlerim...”




Güncelleme Tarihi: 16 Mart 2016, 14:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER