2 dakikada 3 puan

Gölbaşı Belediyespor, BAL Ligi’nde sahasında konuk ettiği Aksaray Belediyespor’u 2-0 yenerek Gölbaşılılara çifte mutluluk yaşattı. Başkent ekibi 22. ve 24. dakikada gelen iki golle 3 puanın sahibi oldu.

2 dakikada 3 puan
 Gölbaşı Belediyespor, bu sezon çıktığı Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) başarılı sonuçlarla göz doldururken yenilmezlik ünvanını da sürdürdü. Başkent ekibi sahasında konuk ettiği Aksaray Belediyespor’u 2-0 yenerek taraftarlarına Kurban Bayramı öncesi çifte mutluluk yaşattı. Karşılaşmanın ilk yarısında fırtına gibi esen Kırmızı-Beyazlı ekibe 3 puanı getirin golleri 22. dakikada Musa Ballı, 24. dakikada da Oktay kaydetti.

4 MAÇTA 8 PUAN

Gölbaşı Belediyespor, mücadele ettiği 6. Grupta son iki hafta üst üste farklı kazanacağı maçlardan 1-1’lik sonuçların ardından çıktığı Aksaray Belediyespor karşılaşmasında arzulu futboluyla dikkat çekti. Kırmızı-Beyazlılar aldıkları 3 puanla puanlarını 8’e çıkardılar.

Gölbaşı Belediyespor Başkanı Ersin Pehlivan, alınan başarılı sonuçların devamının geleceğine inandığını söyledi. Başkan Pehlivan, ilk kez mücadele ettikleri BAL Ligine şampiyonluk parolası ile girdiklerini ve bu hedefi yakalamak için de adım adım ilerlediklerini bildirdi. 

Güncelleme Tarihi: 16 Ekim 2013, 22:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER