Yeni darbe iddialarına cevap

Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, FETO terör örgütü tarafından ikinci bir darbe girişimi olacağı ve bunun için FETO’nun 800 asker beklettiği iddialarına itibar edilmemesi gerektiğini belirterek, "Bundan sonra darbe filan olmaz. Bu millet birinci darbeyi elinde bırakın silahı, sopa bile olmadan sadece tükürükle boğdu” dedi.

Yeni darbe iddialarına cevap

 Başkan Gökçek, Twitter'dan, bundan sonra darbe girişimi olmayacağını, nedenleriyle açıklarken, “FETO, 800 askeri ikinci darbe için bekletmişmiş... Allah'ın izniyle bundan sonra darbe marbe olmaz... Neden olamaz?” diyerek, takipçileriyle şu görüşleri paylaştı:

            “Bu millet birinci darbeyi, bırakın elinde silahı, sopa bile olmadan sadece tükürükle boğdu...

            Ben ilk tweet'imi 15 Temmuz akşamı; ‘Hadi sokağa, FETO'cuları tükürükle boğmaya’ diye atmıştım.

            Gerçekten millet FETO'cuları tükürükle boğdu...

            Şimdi subaylar eratı kıtadan çıkarmaya kalksa, bu kez erat sorar; ‘Hop nereye gidiyoruz? Önce bizi inandırın...'  

            Niye böyle sorar. Çünkü 15 Temmuz’a katılan milyonların birçoğu, bugün erat... Yani darbe nedir bilirler...

            İnan olsun orada darbecileri indirirler... Hadi binde bir ihtimal sokağa çıktılar...

            Bu kez halk deneyimli... Vatandaşın pek çoğu kendine, çoluğuna çocuğuna pompalı tüfek almış... Yapılan iş doğru değil ama realite bu...

            Bu kez darbe teşebbüsü kanlı olur ve halk affetmez...

            Sokağa çıkacak darbeci, aklını peynir ekmekle yemedi. Üçüncüsü, her yerde tedbir alındı... Uçak veya helikopterler hemen vurulup indirilir.

            Onun için Türkiye'de Allah'ın izniyle darbe filan yapılamaz... FETO sırf kendi kitlesini ayakta tutmak için üfürüyor, o kadar.”

 

-“CUMARTESİ TELEVİZYONLARDA AÇIKLARIM”

            Başkan Gökçek, FETO’nun bazı hazırlıklar içinde olduğunu da belirttiği tweet'lerinde, bu hazırlıkların ne olduğunu da Cumartesi günü katılacağı televizyon programlarında açıklayabileceğini söyledi.

Başkan Gökçek, “FETO'cuların bazı hazırlıkları var. Eğer programcılar bunun ne olduğunu sorarlarsa, Cumartesi TV'lere çıkacağım. Cumartesi CNN (10.00-10.45) ve Habertürk’te (20.00-22.00) açıklayabilirim... Türkiye, Allah'ın izniyle rahat ol... Hele bir de farklı evet çıkarsa, Türkiye inşallah temelli düzlüğe çıkar... Türkiye rahat ol... FETO'nun sonuna geliyoruz inşallah...”

 

Güncelleme Tarihi: 24 Şubat 2017, 14:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER