Ülkücüler: Erdoğan'ı destekliyoruz

Bağımsız Ülkücüler Platformu Sözcüsü Sena Baran, ''Seçimlerde Başbakan Erdoğan'ı desteklediğimizi kamuoyuna ilan ediyoruz" dedi.

Ülkücüler: Erdoğan'ı destekliyoruz
 Bağımsız Ülkücüler Platformu tarafından Üsküdar Nikah Sarayı Tesisleri'nde düzenlenen iftar programına çok sayıda davetli katıldı.  

''ERDOĞAN'I DESTEKLEYECEĞİZ''

Bazı sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin de bulunduğu programda açıklama yapan Bağımsız Ülkücüler Platformu Sözcüsü Baran, 10 Ağustos'ta yapılacak seçimde cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleyeceklerini söyledi.

''DÜNE KADAR DÜŞMAN OLAN YAPILAR TARAFINDAN NASIL DESTEKLENDİĞİNİ ANLAMIYORUZ''

Cumhurbaşkanı adaylarından Ekmeleddin İhsanoğlu'nun, düne kadar her durum ve şartta birbirlerine karşı açıkça düşmanlık yapan yapılar tarafından nasıl desteklendiğini anlayamadıklarını kaydeden Baran, ülkücülerin, ülkesini seven, milletinin değerleri ile barışık olan herkesle ortak paydalarda buluşabileceğini anlattı.  Yıkıcı ideolojilerle işbirliği ve güç birliği yapmadıklarını ve yapmayacaklarını vurgulayan Baran, "Hala ülkücülere karşı kin ve nefret söylemini sürdüren sol partilerle MHP ve BBP'nin bir araya gelmesinin sebebi hikmeti nedir? Şu an çatıda ortak olduğunuz solcu, Marksist partiler, 1980'li yıllarda binlerce ülkücüyü katleden örgütlerin bugünkü siyasi uzantısı değil mi?" diye konuştu.  

''ÜLKEMİZE KAZANDIRDIĞI ESERLERDEN DOLAYI TAKDİR EDİYORUZ''

Baran, şöyle devam etti: "Sayın Başbakanımızı, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı dönemindeki başarılı hizmetlerinden tanırız. Yerli ve milli olduğunu biliyoruz. Yine 12 yıllık iktidarları döneminde ülkemize kazandırdığı sayısız eserlerden dolayı da takdir ediyoruz. Cumhurbaşkanı seçilmesi durumunda daha büyük hizmetlerde bulunacağına inandığımız için seçimlerde 'Bağımsız Ülkücüler' olarak Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı desteklediğimizi kamuoyuna ilan ediyoruz." 

''MUTLAKA SANDIKLARA GİDECEKSİNİZ''

Eski Avrupa Ülkücüler Federasyonu Genel Başkanı Musa Serdar Çelebi de ülkücülerin, Türk milletinin geleceğiyle ilgili önemli hadiseler yaşanırken hiçbir şey yapmadan duramayacağını söyledi. Milli devletin, çıkarcı bir zümrenin olmadığını aktaran Çelebi, 1970'li yılların başlarından beri milli devleti anlattıklarını belirterek, "Milli devlet, milli demokrasi ile yönetilen bir devlettir" dedi.
Çelebi, Cumhuriyet tarihinde ilk defa bir cumhurbaşkanının milletin oylarıyla seçileceğine işaret ederek, şunları kaydetti: "Oylarınızı vereceksiniz. Mutlaka sandıklara gideceksiniz. Ülkünüzün bir parçasının gerçekleştiğini, büyük Türkiye'ye giden yolun bir kilometre taşının daha döşendiğini görecek ve ona imzanızı atacaksınız. Bu safhada platformun aldığı kararı doğru buluyorum ve şahsen bugünkü adaylar içerisinde, bu toprakların çocuğu olduğuna inandığım, devletin çıkarları için mümkün olanı yapabildiğine inandığım Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı destekliyorum. Onun cumhurbaşkanlığı bu milleti ileriye götürecektir."



Güncelleme Tarihi: 24 Temmuz 2014, 15:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER