Mansur Yavaş: Seçilirsem rozetimi çıkaracağım

CHP’nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, projelerini açıkladı.

Mansur Yavaş: Seçilirsem rozetimi çıkaracağım

 Mansur Yavaş, seçim çalışmalarına hızla devam ediyor. Halkın desteğini aldığını ve iddialı olduğunu söyleyen Yavaş, Sözcü'nün sorularını yanıtladı. Belediye başkanı olursa yapacaklarını, projelerini sıraladı.

İŞTE MANSUR YAVAŞ'IN PROJELERİ

- Ankara’yı halkla birlikte yönetmeye talibim. Bu yüzden projelerimin, yönetim tarzımın tartışılması lazım. Ankaralı buna göre karar vermeli… Ortak akılla kenti yönetmek en büyük projedir. Düğmeyi baştan doğru bağlamak önemli. Geçmişi koruyarak, geleceği planlayan, üretken bir Ankara ve bunun için de ‘Akıllı Ankara’ projemiz var. Ulaşımdan çevreye, sağlıktan kent planlamasına kadar bütün alanlarda teknolojiyi kent planlamasına sokarak, verileri toplayıp kenti buna göre yönetmek, kentte yaşayanlara saygıyı ön plana alan proje hedefimizdir.

- Sosyal yardım alanların yardımları kesilmeden devam edeceği gibi onların su ve ulaşım ücretleri de daha az olacak. O ailelerin çocuklarını, üniversite öğrencileriyle buluşturacağız. Daha iyi yetişmelerini sağlayıp yardım alan değil, meslek sahibi insanlar olarak yetiştirilmelerini sağlayacağız. Üniversite öğrencileri de verdiği bu hizmetlerden dolayı ücret alacak, kendilerine burs verilecek.

- Yalnız sosyal yardım alanlar değil insan hakkı olarak gördüğümüz su ve ulaşım ücretlerinin ve diğer belediye hizmetlerinin ucuzlatılması da tüm vatandaşlarımız için geçerli olacak.

- Trafik çilesinin olmadığı, insanların AVM’lerde değil açık havalarda kenti ve kendi kültürlerini yaşadığı, dünyanın her yerinden milyonlarca turistin gezdiği, taksicilerin, esnafın zengin olduğu Ankara hedefliyoruz. Projelerimize büyük projeler gözüyle bakıyoruz. Hayali, gerçekleşmeyecek hiçbir projemiz olmayacak.

'SEÇİLİRSEM CHP ROZETİMİ ATACAĞIM'

Genel Başkanımızın söylediği ‘Mansur Yavaş belediye başkanı seçilecek. Rozetini çıkaracak ve herkesin başkanı olacaktır’ sözü önemlidir. Başkan olduğum gibi rozetimi çıkarmış olacağım ve herkesin başkanı olacağım.

Güncelleme Tarihi: 08 Şubat 2014, 13:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER